Burhaniye SandalyeBalıkesir´e bağlı bir ilçe olan Burhaniye´nin Ege Denizi´ne kıyısı bulunmaktadır. Kuzey Ege bölgesinde yer alan ilçede iç turizm ve zeytincilik gelişim göstermiştir. Zeytinyağı üretimi noktasında önemli bir konumda olduğunu görebiliyoruz.

İlçenin diğer bir önemi ise ulaşımının çok rahat olmasıdır. Çanakkale - İzmir Karayolu ilçenin merkezinden geçmektedir. Firmamız mobilya üretimi konusunda binlerce modeliyle sizlere en iyi şekilde hizmetlerini vermeye özen göstermektedir.

Sandalyeci olarak aynı zamanda masa, koltuk ve berjer gibi mobilyaları bir arada sunuyor olmamız sayesinde özellikle otel, pastane, cafe, restoran ve çay bahçesi gibi işletmelere hizmet sunuyoruz. İşletme sahipleri dekorasyonları sırasında çok önemli olan bu ürünlerin üretimi noktasında firmamız ile rahatlıkla iletişime geçebilirler. Direk olarak üretici firma olduğumuz için masa fiyatları veya ahşap sandalye fiyatları gibi noktalarda endişe etmenize gerek yoktur. Sizlere bu noktalarda en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlar üzerinden sunmaya dikkat ediyoruz.