Bir Restaurant Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Mevcut işinden sıkılanlar ya da girişimci ruhunu sergileyerek çok iyi yerlere gelmek isteyenler için en iyi fırsat; farklı konseptleri ile ön plana çıkan restoran işletmesi kurmaktır. Yıllardır hayalini kurduğunuz o cafe ya da restoranı açmak için hazırsınız, ancak bir türlü nereden başlamanız gerektiğine karar veremiyor musunuz?

Restoran işletmek gibi büyük bir işe girişmişseniz, sektörde bazı zorluklarla karşılaşacağınızı da bilmeniz gerekiyor. İlk aşamada istediğiniz lokasyonda yer alan, istediğiniz büyüklüğe sahip ve de istediğiniz kalitede bir mekan bulmakla işe başlamalısınız! İşin en zor kısmı olan mekan bulma sorununu halettikten sonra ise; insanların ilgisini çekecek, son derece farklı ve de özgün dekorasyon üretmek için çabalamak gerekiyor.



Poliüretan Sandalye Mini Yuvarlak Masa Farklı Cafe TasarımıPoliüretan Dünya Sandalye Dikdörtgen Tablalı Masa


Restoran tasarım ve dekorasyon işleri genellikle iç mimarlar tarafından yapılmaktadır. Fakat uzun süre boyunca emek verdiğiniz bu girişimin tüm aşamalarında aktif olarak yer almak hakkınız!

Bu nedenle kollarınızı sıvayarak bir an önce işletmeniz için hangi mobilyaları kullanacağınıza karar vermeniz gerekiyor! Restoranlar, insanların keyifli zaman geçirmek, gıda anlamındaki ihtiyaçlarını gidermek ve de iyi bir servis hizmeti almak için sıkça uğradıkları mekanlardır. Ayrıca farklı ve göze hitap eden mekanlar her daim insanların daha çok ilgisini çeker.



Sade Cafe Restoran TasarımıSandalyeci Restoran Tasarımı

Restoran sahiplerinin de daha çok müşteri bulmak, hedef kitlesini büyütmek ve de markalaşmak için farklı masa ve sandalyeleri kullanarak, dekorasyonlarını özgün kılmaları gerekiyor.Masa ve sandalye modellerinin yanı sıra insanların konforu daha da artırmak için, eğer mekan yeterli büyüklükte ise koltuk ve berjer modellerinin de kullanımı sağlanabilir. Öyle ki koltuklar ve berjerler, masa ve sandalye modellerine göre çok daha rahat mobilyalar arasında yer alırlar. Fakat tercih edilen dekorasyon malzemelerinin, restoranın ana renkleri ile uyumlu olmasında, alanın daralmasına neden olabilecek irilikte olmamasında dikkat edilmesi şarttır.

Daha küçük ve minyatür yapılı masa, sandalye ve de koltuk berjer modelleri, mekanlarda daha fazla oturma alanı oluşturulmasını sağlar. Bu da restoran sahipler için çok önemli bir avantaj olacaktır. Çünkü ne kadar çok masa, o kadar çok müşteri ağırlama imkanı elde etmek demektir!

İletişim için tıklayınız.