Limanı, Rıhtımı, Haliç´i, Osmanlı Devleti döneminde Cadde-i Kebir olarak anılan İstiklal Caddesi, Kasımpaşa, Pangaltı, Şişhane Meydanı, İtalyan mimar Barborini´nin İstanbul´a armağanı Belediye Binası, farklı tarihlerde, iki kere belediye başkanlığı yapan Edouard Blacque Bey, Meşrutiyet Caddesi ve 6. Daire ya da Pera adıyla Beyoğlu; İstanbul´un en elit ilçesidir. 240.000´e yaklaşan yerleşik nüfusu ile yoğun bir ilçedir ve İstanbul´un kültür beşiğidir.

Gerçek İstanbul, hatta `´İstanbul içinde küçük bir İstanbul´´ lakabı ile de anılır. İlçe mimarisinde; Bizans, Ceneviz ve Osmanlı izleri bariz şekilde göze çarpar. Taksim Meydanı, Cihangir(Kanuni Sultan Süleyman´ın bir oğlunun adıdır), Tarlabaşı, Galatasaray ve Tünel farklı etnik grupların hala yoğun olarak yaşadığı merkezlerden bazılarıdır. Atatürk Kültür Merkezi, Cumhuriyet Anıtı, Talimhane, Nostaljik Tramvay, antikacıların buluşma noktası Çukurcuma ve meyhane kültürü meftunlarının buluşma noktası Nevizade; hafta sonları ilçe nüfusunun 2 milyonu aşmasını sağlar. Bu durum, Beyoğlu esnafı için büyük fırsattır. İlçede birçok kafe, restoran ve otel bulunmaktadır. Hatta İstanbul´un en iyi kafe ve restoranlarının da Beyoğlu´nda bulunduğunu söyleyebiliriz. Palmiye Koçak Mobilya, bu tarz ticari işletmelerin her türlü ihtiyacını giderecek mobilya ve dekorasyon ürünleri imal eder.

Beyoğlu Sandalyeciniz

Palmiye Koçak, sadece sandalye ve masa değil; koltuk, berjer, ofis mobilyası ve bahçe mobilyaları ürün gruplarında da sektörün öncü ve yenilikçi firmalarından biridir. Tasarımın mobilyanın kalbi olduğuna inanan firmamızın www.palmiyekocak.com web sitesini ziyaret ederek 5.000´den fazla ürün çeşidimizle tanışabilirsiniz. Palmiye Koçak Mobilya...Özgün çözümler, yenilikçi fikirler...