İstanbul boğazına Karadeniz´den girerken Anadolu yakasının ilk karşılaşılan ilçelerinden biri olan Beykoz, yeşilliği ile Karadeniz Bölgesini andırır. Genellikle Karadeniz coğrafyasına benzediği için Doğu Karadenizlilerin benimsediği bir semttir. Tarihi Yoros Kalesi ,Yuşâ Tepesi ve Beykoz korusu ile ünlü olan Beykoz, yazın İstanbulluların çok sık ziyaret ettiği ve dinlendiği boğaza nazır konumu ve 250.000´i aşan nüfusu ile kafe, restoran ve otel gibi ticari işletmelerin yoğun olduğu bir ilçedir.

Beykoz Beykoz İlçesi

Beykoz sandalyeciniz

Palmiye Koçak Mobilya, birçok ticari işletmeye özel mobilya ürünleri (sandalye, masa, sedir gibi) imal eden, tasarımları ile sektöre yön veren, 17 yıllık köklü bir aile firmasıdır. Web sitemizden 6.000´ne yakın ürün çeşidimizi inceleyebilir, E-Posta ve Whatsapp üzerinden web sitemizde yer almayan kendinizin görüp beğendiği ahşap sandalyeleri veya masaları bizimle paylaşarak fiyat teklifi alabilirsiniz.

Beykoz SandalyeciBeykoz Dekorasyon

Beykoz sandalye imalatçınız Palmiye Koçak; kafe ve restoranlara sandalye ve masa imal etmenin dışında, ofisleriniz için de özgün çözümler sunar. Makam takımı, müdür ve personel koltuğu, oturma ve bekleme grubu ihtiyaçlarınız için www.ofistoptan.com web sitemizi ziyaret ediniz. Size bir telefon kadar yakınız. 0 216 427 75 58 numaralı telefonumuzdan bize ulaşınız. Bizden fiyat almadan karar vermeyiniz.

Beykoz chair manufacturer Palmiye Koçak; Apart from manufacturing chairs and tables for cafes and restaurants, it also offers unique solutions for your offices. Please visit our website www.ofistoptan.com for your office, manager and staff chair, sitting and waiting group needs. We are as close as a phone call. Please call us at 0 216 427 75 58. Please do not decide without taking the price from us.

Palmiye Koçak Mobilya... Mekânlarınıza renk katar, tarzınızı yansıtır.