Boğaziçi´nin en değerli ilçesi Beşiktaş denince akla; Beşiktaş Jimnastik Kulübü(BJK) ve Çarşı taraftar grubu, Dolmabahçe, Yıldız ve Çırağan Sarayları, Ihlamur Kasrı, Balık Pazarı, Deniz Müzesi, Barbaros Hayrettin Paşa Türbesi, Kuruçeşme, Ortaköy, Yıldız Korusu, Yahya Efendi Türbesi ve İstanbul Resim Heykel Müzesi gelir. İlçenin adı, ünlü Türk denizci Barbaros Hayrettin Paşa´nın gemileri bağlamak için diktirdiği beş taş direkten(beş taş) gelir. İlçede, günün yorgunluğunu atabileceğiniz çok sayıda kafe ve restoran da mevcuttur. Beşiktaş´ta, Boğaz manzarası eşliğinde çayınızı ya da kahvenizi yudumlayarak İstanbul´un keyfini çıkarabilirsiniz.

Sahilde ve barbaros bulvarı boyunca bir çok cafe ve restorana ev sahipliği yapan güzide ilçemiz Beşiktaş'ta restoran ve cafe sahiplerinin taleplerine en hızlı şekilde yanıt vermeye çalışıyoruz. Cafe sandalyesi, Restoran masası, Cafe Aksesuarları, Restoran sandalyeleri konusunda geniş ürün portföyümüz ve uygun ödeme koşullarımız ile sizlere hizmette kaliteyi sunuyoruz. Profesyonel satış ekimiz, satış öncesi ve satış sonrası özveriyle sizlere destek olan teknik personelimiz ile 17 yıla yakın İstanbul başta olmak üzere Tüm Türkiye'de mobilya ihtiyaçlarınızı karşılamak için üstün bir çaba ve gayret içerisindeyiz. Bölgenizde bir cafe açmayı veya mobilyalarınızı değiştirmeyi planlıyorsanız lütfen bize danışmadan karar vermeyin. İster sitemizi ziyaret edin isterseniz Pendik'te bulunan showroomumuza buyrun. Bütçenize ve zevkinize göre bir çözüm ortaya koyucağımızdan bir şüpheniz olmasın.

Beşiktaş sandalyeci

Beşiktaş Cafe Dekorasyon Beşiktaş Cafe Sandalyesi Beşiktaş Katlanır Koltuk

Beşiktaş sandalye imalatı

yapan firmamız üretim aşamasından siz değerli işletme sahiplerine ürünleri teslim edilene kadar ki süreci büyük bir hassasiyetle yönetir. Palmiye Koçak, size binlerce çeşit sandalyeyi, farklı iskelet ve döşeme rengi seçenekleriyle sunar. www.palmiyekocak.com web sitemizden; sandalye, masa ve mobilya aksesuar ihtiyaçlarınız için en uygun ürünlerimizi inceleyebilir, 0 216 427 75 58 ve 0 555 981 23 65 numaralı telefonlarımızdan, adet belirterek fiyat ve üretim süresi bilgisi alabilirsiniz. Ayrıca 0 543 658 49 47 Whatsapp hattımız üzerinden, beğendiğiniz bir modelin görselini bizimle paylaşabilirsiniz.

Beşiktaş Otel Dekorasyon Beşiktaş Sandalye Sedir İmalatı Beşiktaş Sandalyeci

Palmiye Koçak Mobilya, size en kaliteli sandalyeleri en iyi fiyatlarla sunmaya çalışır. Poliüretan sandalyelerimiz dışında, diğer tüm sandalyelerimizin ölçülerinde size özel değişiklikler yapabiliriz. Mutlaka bizden fiyat alınız. Beşiktaş'ta faaliyetlerini sürdüren Devlet Kurumları, Kurumsal Firmalar, Ofisler, Pastaneler, Oteller, Cafeler, Restoranlar ve Düğün Salonlarının çoğu referanslarımız arasında yer almaktadır. Bu referanslarımızın bazılarını aşağıdaki bağlantılardan inceleyebilirsiniz.

Hayali Hacivat Kafe

Mef Okulları Beşiktaş Kampüsü

Teb Arval Beşiktaş Ofisi

Tekfen Holding Beşiktaş Ofisi

Balmumcu Jandarma Sosyal Tesisleri

Yıldız Teknik Üniversitesi