Palmiye Koçak Furniture produceert sinds 2001 stoelen, tafels, stoelen, berjers en ceder en heeft zich ten doel gesteld om u kwalitatieve en betaalbare producten aan te bieden. Ons bedrijf exploiteert 7000 m² gesloten en 3000 m² open gebied met professionele medewerkers en hoogtechnologische machineparken.

Ons bedrijf, die voornamelijk bezig met hotel meubels decoratie, restaurant meubels decoratie, cafe meubels decoratie, kantoormeubilair decoratie, ziekenhuis meubels decoratie en school meubels decoratie werkt, export haar producten naar meer dan 50 landen in Midden-oosten, Europa, Afrika, Azië Regio's.

Ons bedrijf dat klanten met meer dan 5000 soorten producten bedient, produceert ook het meubilair in uw projecten die u zelf hebt ontworpen. Ons bedrijf, dat zijn omzet op zowel buitenlandse als binnenlandse markten voortdurend heeft verhoogd met zijn principe van wederzijds vertrouwen en onvoorwaardelijke klanttevredenheid, heeft besloten om u de beste prijzen als zijn primaire doel te bieden. Kies ons voor een stevig en esthetisch meubilair.

Ons kenmerk is uw tevredenheid.

Belgische stoelfabrikant