2008 senesinde, Esenler ve Küçükçekmece ilçelerinden birçok mahallenin , Bahçeşehir Belde Belediyesi´nin himayesine alınarak oluşturulan Başakşehir, son 9 sene içinde nüfusunu nerdeyse 2 katına çıkmış, yoğun bir ilçedir. İlçenin, 2009 yılında 225.000 civarında olan nüfusu, 2017 verilerine göre 400.000´i aşmıştır.

Başakşehir Sandalyeci

Başakşehir Kapitoneli Sandalye Başakşehir Restoran Sandalyesi

Bu nüfusun büyük bir bölümünü ise gençler oluşturmaktadır. Gençlerin sosyalleşme alanlarından biri olan kafelerden, ilçede çokça mevcuttur. Başakşehir sandalyeciniz Palmiye Koçak Mobilya; kafe, restoran, otel, okul, hastane gibi proje işlerindeki üstünlüğü ve tecrübesi ile sektörde 17 yıllık bir markadır. 50´den fazla ülkeye ihracat yapma başarısını göstermiş ender mobilya firmalarından biridir.

Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM) 2017 verilerine göre, Türkiye´de ihracat yapan ilk bin firma arasında yer almaktadır.

Başakşehir Sandalyeci Başakşehir Cafe Dekorasyon

Başakşehir´de bulunan 4 kilometre uzunluğundaki Sular Vadisinin içerisinde bulunan birçok cafe ve restoranın mobilya dekorasyon ihtiyaçları firmamız tarafından karşılanmıştır.

Başakşehir Sular Vadisi

Başakşehir mobilya imalatçınız Palmiye Koçak´ı tercih etmek için size birkaç sebep sunalım :

  • Sağlam ve dayanıklı mobilyalar üretiriz.
  • %100 size özel ürünler(özel ölçülü sandalye, masa, sedir vb.) imal ederiz.
  • İstanbul içine, ücretsiz sevkiyat ve montaj hizmetimiz vardır.
  • Zengin çeşit... 50´den fazla kumaş ve deri firmasının kartelalarını kullanmaktayız. Buna ilaveten, Yıldız Entegre ve Kastamonu Entegre kartelalarından, ahşap rengini de seçebilirsiniz.
  • 1.000 çeşit sandalye ve 5.000 çeşit mobilya ürünümüzün dışında, sizin beğendiğiniz başka ahşap modellerin imalatı konusunda da iddialıyız!
  • Başakşehir masa imalatı ve sandalye imalatı yapan bir firma olarak cafe, restoran, otel, hastane ve okul gibi mekanlarınıza kalite ürünler sunuyoruz.

Palmiye Koçak Mobilya... Başakşehir sandalyeciniz olarak Tarzınızı yansıtalım.

Arnavutköy Sandalyeci sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.