Yüksek tezgahlar, mutfak adaları ve kahvaltı köşeleri, yıllardır evler ve restoranlar için güçlü bir dekor trendi olmuştur. Hem dekoratörler hem de sahipleri, modern bar taburelerinin oturma, görsel ağırlık dağılımı ve genel konfor için sunduğu seçenekleri seviyor . Eşsiz dekorasyon fırsatları sunarken, müşterilerin ve aile üyelerinin ihtiyaçlarına göre farklı oturma seçenekleri seçmelerine olanak tanır.

Bununla birlikte, bazı işletmeler bir restoranın yaptığı gibi geniş oturma alanlarına ihtiyaç duymaz ve bazı hanelerde tezgah ve tabureler için mutfak alanı yoktur. Neyse ki bu, bu işletmelerin ve evlerin bar taburesi trendini kaçırmaları gerektiği anlamına gelmiyor!

Palmiye Koçak evinizde, ofisinizde veya başka herhangi bir alanda modern bar taburelerinin benzersiz kullanımları için bazı fikirleri var. Bar taburelerini benzersiz bir şekilde başka nasıl kullanabilirsiniz?


Bar taburelerinin kullanım alanları Neresidir ? (Mutfak Dışında)

Yan Sehpa / Giriş Sehpası

Bar taburelerinin kullanım alanları; Eve döndüğünüzde anahtarlarınızı atacak bir yere mi ihtiyacınız var? Veya kahve fincanınızı koltuğunuzun hemen yanına koyabileceğiniz bir yere mi? Yan sehpa veya giriş masası olarak düz bir tabure kullanın. Anahtarlar için bir kase ve bazı bardak altlıkları ile modern tabureleri, biblolarınız veya diğer küçük eşyalarınız için uygun yükseklikte derme çatma küçük masalar olarak kullanabilirsiniz.


Bitki Standı

Bar taburelerinin kullanım alanları;Bir evde bitkiler için bir yer bulmak zor olabilir. Pencere pervazına koymak fazla parlak gelebilir, sehpanın üzerine koymak fazla yer kaplayabilir. Bu seçeneklere alternatif olarak her tarzdaki çağdaş bir tabureyi ev bitkileriniz için bitki standı olarak kullanabilirsiniz ! Tabureyi veya tabureleri pencerenin yanına koyun ve onları göstermeye devam ederken onları yoldan uzak tutun.

Palmiye koçak Tabureler tarzı bir şeyi örtülü bir yastıkla kullanmak basittir ve ev bitkilerinizi sergilemek için harika bir yol olabilir.


Banyo Askısı Duştayken

Bar taburelerinin kullanım alanları; banyo malzemelerinizi veya havlunuzu koyabileceğiniz bir yer arıyorsanız, döner bir tabure veya ayarlanabilir bir tabure harika bir fikir olabilir. Banyodaki bir tabure, sabahları hazırlanırken oturabileceğiniz bir yer olabilir. Bu ayrıca restoranlar, spor salonları veya otel odaları gibi umumi banyoları veya duşları olan işletmelerde de faydalı olabilir. Normal bir havlu askısı veya raf yerine, bir tabure diğer ihtiyaçları da karşılayabilir.


Kendin Yap Masa Tamamen benzersiz bir masa fikri ister misiniz? Bacaklar olarak her iki uçta iki tabure ve bunların karşısında bir masaüstü veya ahşap kalas seti kullanın. Üst kısım taburelere sabitlenebilir veya sabitlenebilir veya çok fazla ağırlık taşımıyorsa basitçe üstüne yerleştirilebilir. Bu masa veya raf, istediğiniz her şey için hemen hemen her kapasitede kullanılabilir - dekorasyonları, antikaları, telefonları, eşarpları, şapkaları, fotoğrafları, adını siz koyun.

Modern bar taburelerinin bu benzersiz kullanımları ile evinizin veya işyerinizin başka hiçbir yerde olmadığı kadar yaratıcı bir dekora sahip olacağından emin olabilirsiniz.


Bar taburelerinin kullanım alanları yazımı ile bizimle iletişime geçebilirsin

Palmiye koçakta, aklınıza gelebilecek her şey için kullanılabilecek düzinelerce modern ayarlanabilir tabure, modern döner tabure ve diğer çağdaş tabure çeşitlerimiz var. Tezgah, kahvaltı köşesi veya masa için bar tabureleri arıyorsanız veya bar taburelerinin ve benzersiz kullanımlarını denemek istiyorsanız, sizin için doğru tasarıma sahibiz.


Modern bar taburesi seçeneklerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için Bize Ulaşın ve bugün Palmiye Koçağa bir hesap için kaydolun! Modern taburelerin nasıl kullanılacağı hakkında daha fazla fikriniz mi var? Bilmemize izin ver!