Bar Sandalyesi ülkemizin güzide eğlence mekanlarının tercihidir. Tasarım açısından farklı ve şık bir tasarımı size sunmaktadır. Genellikle cafe, restoran ve barlarda talep görmektedir. Bar sandalyeleri günümüz de farklılık göstererek evlerde de kullanılmaya başlanmıştır. Tasarımı ve uzun ayak boyu ile farklı bir dekorasyon çeşidi sunmaktadır. Her türlü renk ve seçenekleri ile talep edilmektedir. Genellikle barlar da kullanıldığı için ve bu alanlara daha elverişli olduğu için bu ismi almıştır. Farklı zevkler ve tarzlara uygunluk gösteren sandalye kullanılan alana tasarım harikası olarak renk katmaktadır.

Bar sandalyeleri artık evlerde de farklı bir tasarım oluşturmak için kullanılmaktadır. Mutfağınız da kullandığınız metrekaresi dar olan evlerde alan kullanma açısından da sizlere yardımcı olmaktadır. 80 ila 100 cm yükseklikte olan bu sandalye uygun bir masada şık bir görünüm sağlamaktadır. Genellikle metal ve ahşap malzeme kullanılarak tasarlanmaktadır.  Bar sandalyesi tüm tarafa 360 derece dönmesi ile de farklı bir seçenek olma özelliği vardır.

Ekonomik olarak da uygun olan bu sandalyelerdir. Bu nedenle çoklu sayıda siparişlerde daha uygun fiyat indirimi sağlanmaktadır. Ülkenin birçok yerine çok sayıda gönderdiğimiz yeni mekân açan arkadaşlara da tavsiye edilir.

Bar sandalyesi seçerken mekânda ki diğer eşyalara dikkat etmelisiniz. Renk açısından ve uyum açısından farlılık göstermemelidir. Evinizde ki ya da mekanınızda ki duvar boyalarına, parkelere ve diğer eşyalara uyum gösteren bar sandalyeleri tercih ettiğinizde daha şık bir tasarım sahibi olacağınız kesindir. Bunların yanında en önemli tasarım faktörü bar sandalyesinin kullanıldığı masa ile uyum sağlamasıdır.

Bar sandalyeleri genellikle Amerikan mutfak tasarımına en uygunluk gösteren sandalyelerdir. Amerikan mutfaklı evlerde duvara katlamalı masalara dizayn ettiğiniz bu sandalyeler, fazla yer kaplamadığı için kaldırması da kolaydır. Amortisör fonksiyonu olan bu sandalye müşterinin istediğiniz yüksekliğe ayarlanabildiği için evinizde ki mevcut masanıza da uygunluk gösterecektir.

Bar sandalyeleri özellikle Amerikan mutfak modeline en çok yakışan ve Amerikan mutfak dekorasyonu ile en fazla bütünlük oluşturan bir tasarımdır. Günümüzde teknolojide yaşanan yenilikler ile çok daha fonksiyonel hale gelen bar sandalyeleri kişilere konforu da yaşatmaktadır. Amortisör özelliği olan bar sandalyeleri kişinin istediği yüksekliğe göre ayarlanmakta ve rahat bir oturum imkânı sunmaktadır. Sırt bölgesi ile desteklenen bar sandalyeleri kişinin yaşayacağı sağlık sorunlarını engellemektedir. Sırt bölgesi kişilerin isteklerine göre tasarlanmaktadır. Bu anlamda dikkat edilmesi gereken en önemli unsur bar sandalyesinin kişinin sağlığına zarar vermeyecek yapıda olmasıdır. Doğru bir oturuş imkânı sunan bel ve sırt bölgesine destek veren ölçülerle tasarlanan bir bar sandalyesi seçilmelidir. Aksi takdirde kişinin duruş bozukluğu yaşamasına neden olduğu takdirde kalıcı sağlık sorunlarına sebep olmaktadır.

Amortisörlü Bar Sandalyeleri kullanış açısından diğer sandalyelere göre daha çok konfor sunmaktadır. Bu konu üzerinde duracak olursak amortisörlü sandalye aşağı ve yukarı hareket ederek kullanan kişiye alçalma ve yükselme hakkı vermektedir. 360 derece kendi ekseni etrafında dönebildiği için her kullanıcısının kendisini hakimiyet sahibi olarak hissetmesini sağlıyor. Krom ayak, Plastik ayak ve Tepsi ayaklı olmak üzere bilindik olarak üç ayak şekli ile karşımıza çıkan bar sandalyeleri eşsiz bir konforu beraberinde getirmektedir.

PALMİYE KOÇAK OLARAK YILLARIN TECRÜBESİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE VERDİĞİMİZ ÖNEM İLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HER TÜRLÜ MOBİLYA VE DEKORASYON İŞİNDE HİZMET SUNMAKTAYIZ.

Eğer imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görmeyi arzu ederseniz internet sitemizden bu ürünleri görebilir ya da sitemizin iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanında, projelerimiz hakkında daha fazla detay öğrenmek için yine bizimle iletişime geçmeyi ya da internet sitemizde yer alan referanslara göz atmayı düşünebilirsiniz. Kurumsal firmalarla çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)


Bar Sandalyesi İmalatçısı 
Bar Sandalyesi İmalatçısı
Bar Sandalyesi İmalatçısı
Bar Sandalyesi İmalatçısı