Bandırma SandalyeMarmara Denizi´ne kıyısı olan Bandırma ilçesi Balıkesir´in bir ilçesidir. İlçenin nüfusu her geçen gün artmaktadır ve gelişmişlik bakımından önemli noktaların arasında yer almaktadır. Balıkesir´in üçüncü büyük ilçesi konumundadır.

Turizm bakımından da her geçen gün gelişmeye devam eden bir ilçe olduğunu görebiliyoruz. Mobilya konusunda Türkiye´nin önde gelen firmalarından birisi olarak sizlere binlerce modeli bir arada sunuyoruz. Sunduğumuz modeller içerisinden bazılarını web sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Bu zamanda kadar verdiğimiz hizmetler sayesinde geniş bir müşteri kitlesine ulaştık ve özellikle sandalyeci denildiği zaman ilk akla gelen firmaların arasında yer alıyoruz. Sandalye imalatçısı bir firma olarak sizler sadece sandalye değil aynı zamanda otel, çay bahçesi, sosyal tesis gibi farklı işletmeleriniz için de ürünler sunmaya özen gösteriyoruz. Sandalye ve masa fiyatları noktasında bilgi almak ve ürünlerimizi daha yakından incelemek istiyorsanız firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.