Uşak´a bağlı olan Banaz ilçesi, Antik Dönemde Panasion adı olarak bilinmekteydi. Banaz´da Tunç Çağı´na yönelik yerleşimlerin çok sık bir şekilde görüldüğünü görüyoruz. Banaz´a Türklerin gelmesi ise 11´nci yüzyılın sonlarına dayanmaktadır. İlçe tarih boyunca Persler, Lidyalılar,

Bizans ve Romalıların elinde bulunmuştur. Masa ve sandalye üreticisi olarak ön plana çıkan firmamız bir işletmenin mobilya konusunda ihtiyaç duyduğu bütün desteği sunmaktadır.

Üretici bir firma olduğumuz için hem sizi hayal ettiğiniz ürünleri tam olarak üretebilme hem de farklı seçenekler sunabilme imkanını beraberinde sunuyoruz.

Çay bahçesi, pastane, kantin, otel, restoran gibi bütün işletmeleriniz için gerekli olan bütün mobilyalarınızı sizler için üretiyoruz. Çok çeşitli bir ürün yelpazesine sahip olduğumuz için sizlerle her alanda ürün sunmaya dikkat ediyoruz. Sadece mobilya üretiminde değil aynı zamanda masa ayakları ve masa örtüsü gibi ek olarak parçaların üretimini de gerçekleştiriyoruz. Bu ürünlerin hepsini sizlere en kaliteli şekilde sunmaya özen gösteriyoruz.