Balıkesir´e bağlı bir ilçe olan Balya ilçesi özellikle tereyağı ile ünlüdür. İlçedeki nüfusun son yıllarda azalmaya başladığını görüyoruz.

Bunun en büyük sebebi ise; halkın özellikle daha merkezi konumda yer alan ilçelere yönelmesidir. Mobilya üretimi noktasında en iyi firmalar arasında yer alan firmamız Balıkesir´e bağlı olan Balya ilçesinde de hizmet vermektedir. Bu noktada ilçenin sakinleri ihtiyaç duydukları masa, sandalye, koltuk ve berjer gibi ürünlerin üretilmesi noktasında firmamız ile iletişime geçebilirler.

Üretici firma olma unvanına sahip olduğumuz için bu noktada sizlere en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar üzerinden sunmaya özen gösteriyoruz.

Sunduğumuz ürünlerin içerisinde binlerce model çeşidimizin olduğunu görebilirsiniz. Cam masa, yemekhane masaları, bistro masa gibi aklınıza gelebilecek bütün masaları ve yemek sandalyesi, bar sandalyesi, cafe sandalyeleri gibi bütün sandalye çeşitlerini firmamız ile iletişime geçerek yaptırabilirsiniz. Firma olarak her zaman müşterilerimizin isteklerine uygun bir şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz.