İstanbul´un Avrupa yakasında bulunan Bahçelievler; Bakırköy, Küçükçekmece, Bağcılar ve Güngören ilçeleriyle komşudur.

1992 yılında Bakırköy´den ayrılarak ilçe olan Bahçelievler´in yüzölçümü 16.7 kilometrekare, nüfusu ise yaklaşık 600.000´dir. Cumhuriyet, Çobançeşme, Fevzi Çakmak, Hürriyet, Kocasinan, Siyavuş Paşa, Soğanlı, Şirinevler, Yenibosna, Zafer ve Bahçelievler olmak üzere 11 mahalleden oluşur.

Havuzlu Köşk (Siyavuş Paşa Kasrı), Çobançeşme Köprüsü, Viran Saray (Viran Bosna) gibi tarihi yerleri ile Bahçelievler, İstanbul´un Avrupa yakasının nezih semtlerinden biridir. İlçede birçok kafe, restoran, otel, okul, hastane ve benzeri ticari işletme mevcuttur.

Bahçelievler sandalyeci

Palmiye Koçak Mobilya; sektördeki 17 yıllık tecrübesi, 5.000´den fazla ürünü, 50´den fazla ülkeye yaptığı ihracatı ile horeca sektörüne en fazla çözüm ve katkı sunan mobilya firmaları arasında yer alır. İlk iş olarak, 10 dakikanızı ayırark www.palmiyekocak.com web sitemizi ziyaret etmenizi rica ederiz.

Böylece, zengin ürün portföyümüzle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Bahçelievler sandalye imalatı Palmiye Koçak, size bir telefon kadar yakın...Palmiye Koçak Mobilya...Tarzınızı yansıtan çizgiler, zarif dokunuşlar, akılcı çözümler...