Tatil beldesiyle dikkat çeken Ayvalık, Balıkesir´in Ege Denizi´ne kıyısı olan bir ilçedir. Ülkemizin en önemli turizm merkezleri arasında yer aldığını ve çok önemli bir konumunun bulunduğunu söyleyebiliriz. İlçe turizm açısından önemli olduğu gibi tarihi ve arkeolojik yapılarıyla tarihi açıdan da son derece önemli bir ilçedir.

Sandalye imalatçısı firma olarak hizmetlerimizi en iyi şekilde Ayvalık´ta da sürdürmeye özen gösteriyoruz. Balıkesir´in bütün ilçelerinde yer alan otel, cafe, restoran, sosyal tesis, çay bahçesi gibi işletmelere ihtiyaç duyulan sandalye, masa, koltuk ve berjer gibi ürünlerin üretimi firmamız tarafından en iyi şekilde yapılmaktadır. Hastane sandalyeleri, ev sandalyeleri, bar sandalye, yemek sandalyesi gibi birbirinden farklı ve çeşitli ürünlerin üretimini başarılı bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz.

Aynı zamanda bahçe masaları, yemekhane masaları, cafe masaları gibi farklı masa çeşitlerini de sizlere sunuyoruz. İhtiyacınız olan bütün mobilyalar için firmamızla iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.