Ataşehir sandalye imalatçısı

olarak sizlere kaliteyi ve rekabetçi fiyatlar sunuyoruz. Sandalye, farklı çeşitleri ile hayatımızın her alanında vazgeçilmez bir ihtiyacımızdır. Evimizin salonunda, mutfağında, işyerimizde, dükkanımızda, kafemizde, restoranımızda ofisimizde, kısaca hemen hemen her yerde, farklı çeşitleri ile de olsa sandalyelere ihtiyaç duyarız.

Ataşehir sandalye imalatı denince akla ilk gelen firma Palmiye Koçak Mobilya´dır. Ahşap sandalyelerden(modern, klasik, rustik, katlanır, kollu, lamine, mutfak, tonet) başlayarak, bahçe çam, bahçe rattan, kafe, düğün salonu, ev(salon), gelin damat, hastane(bekleme), plastik, kahvehane(kıraathane), konferans, krom metal, tel(telli metal), metal ahşap, metal bar, ahşap bar, metal deri, alüminyum döküm, metal fiber, metal tonet, verzalit, monoblok, napolyon, tiffany, poliüretan, rattan görünümlü plastik enjeksiyon ve hilton(alüminyum ve metal) sandalyeler hemen hemen hayatımızın her alanında bizimle beraberdir.

Ataşehir Kırmızı Sandalye Modeli Cafe Dekorasyon Siyah Sedir Ataşehir Cafe

Evimizin salonunda misafirlerimizi ağırlarken, ofiste çalışırken, kafemizde ya da restoranımızda müşterilerimizi konuk ederken, bir hastanede beklerken, bir düğünde, kısaca her neredeysek oturmak için sandalyeye ihtiyaç duyarız. Peki, Ataşehir sandalyeci denince neden akla ilk Palmiye Koçak gelir.

6000 çeşit ürünümüzden yaklaşık 2000´i sandalyedir.(ahşap, metal, plastik ana malzemeler olmak üzere)

Bu 2000 çeşit sandalyeden yaklaşık 500 tanesini showroomumuzda görme şansınız vardır.

Siyah Modern Sandalye

Poliüretan süngerli sandalyelerimiz hariç, diğer ahşap sandalyelerimizin, dilerseniz malzeme cinsinde(ahşap, boya, kumaş, deri) ve ölçülerinde(genişlik, derinlik, oturum yüksekliği, yükseklik ve kollu ise kol yüksekliği) değişiklik yapabiliriz.

Tüm bu çeşitler içinde aradığınız sandalyeyi bulamazsanız, Whatsapp hattımız üzerinden görsel paylaşarak bizimle irtibata geçebilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Tüm bunları elde etmek için biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Zira, döşemesini ve iskelet rengini seçtiğiniz bir ahşap sandalyenin size ulaşması 20-25 gün sürüyor.

Web sitemizden sandalye modellerimizi inceleyebilir, iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilir, Whatsapp hattımızdan bizimle görsel paylaşabilir ve E-5 kenarındaki 6 katlı showroomumuza uğrayabilirsiniz. Her biri kendi alanında uzman arkadaşlarımız size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaklardır.

Ataşehir ilçesinde sandalyeci arayışınızda Palmiye Koçak Mobilya her zaman yanınızda ve hizmetinizdedir. Lütfen bizden fiyat almadan karar vermeyiniz.