Kütahya´nın bir ilçesi olan Aslanapa daha önceden merkeze bağlıyken Turgut Özel döneminde Dumlupınar ve Şaphane ile beraber ilçe olmaya hak kazanmıştır.

Aslanapa, Türkiye´nin en küçük ilçe merkezlerinden birisine sahiptir. Sandalye imalatçısı olarak Aslanapa´da da hizmetlerimizi sunmaya özen gösteriyoruz. Aslanapa´da yer alan pastane, kantin, otel, çay bahçesi, restoran gibi yerlere mobilya konusunda her zaman en iyi hizmeti veriyoruz.

Firma olarak çok geniş bir ürün portföyüne sahip olduğumuz için işletmeniz için en uygun olan sandalye modellerini yaptırma imkanına sahipsiniz. Firmamızdan hizmet aldığınız süre boyunca direk sandalye üreticisi ile irtibata geçeceğiniz için yaptırdığınız ürünler sizlere daha uygun fiyatlar üzerinden gelecektir. Aynı zamanda işletmeleriniz için gerekli olan masaları da yaptırma imkanına sahiptiniz. Bahçe masaları, bistro masa, dış mekan masalar, kahve masası, otel masaları gibi birçok farklı tür masayı sizlere en kaliteli şekilde sunuyoruz. Masa fiyatları ise direk üretici ile iletişime geçtiğiniz için daha uygun olacaktır.