İstanbul´un Avrupa yakasının gelir düzeyi yüksek ilçelerinden biri olan Arnavutköy´ün nüfusu 247.507´dir. İlçede birçok pastane, kafe, restoran, hastane, okul, düğün salonu ve otel vardır.

İddialı fiyatlarımız ve kaliteden ödün vermeyen ticari anlayışımızla kafesini yenilemek isteyen ya da yeni bir restoran açmayı planlayan tüm girişimcileri showroomumuza davet ediyoruz.


Arnavutköy Sandalye İmalatçısı Palmiye Koçak Mobilya, www.palmiyekocak.com web sitesi üzerinden 6.000´e yakın ürünüyle, birçok ticari işletme için birbirinden özel çözümler sunuyor. Sandalye, masa, koltuk, berjer, armut minder, bahçe mobilyaları, masa örtüsü, dresuar, dilsiz uşak, orta sehpa, yan sehpa, seperatör, makam takımı, ofis sandalyesi ve bekleme grubu gibi ürünlerden yaklaşık 1.000 tanesi Pendik E-5 Yanyol´daki, 6 katlı showroomumuzda sergileniyor. Showroomumuza gelmeden önce 0 216 427 75 59 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilir, alanında uzman satış ekibimizden bilgi ve fikir alabilirsiniz. Örneğin, evinizin salonunda kütük masa kullanıyorsunuz ve sandalye arayışı içindesiniz. Size tel sandalye ya da metal tonet sandalyelerimizi tavsiye ederiz. Metal tonet sandalyeleri seçerseniz; masa başlarına kollu, yan taraflara ise kolsuz koyarak daha şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

Arnavutköy Sedir İmalatı Arnavutköy Modern Sandalye Arnavutköy Sandalyeci

Arnavutköy Sandalyeci Palmiye Koçak; 17 yıldır kafe, restoran, otel, hastane, ofis, okul ve ev dekorasyonunda özgün projeler geliştiriyor. Dört kıtada 50´den fazla ülkede ay yıldızlı, al bayrağımızı dalgalandırıyor ve ekonomimiz için katma değer üretiyor. Referanslarımızı incelemeden ve bizden fiyat almadan karar vermemenizi rica ediyoruz...

Sizi, Pendik E-5 Yanyol mağazamıza, bir çay içmeye bekliyoruz...

İletişim bilgileri için buraya tıklayınız.