Acıbadem Sağlık Grubu’na bağlı olarak kurulan APlus firmasının iş ortakları için mobilya imalatı Palmiye Koçak tarafından gerçekleştirildi. Firmaya sattığımız ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Bistro cam masalar

·         Tonet sandalyeler

·         Kütük kafe masaları

·         Ahşap tablalı restoran masaları

·         Rattan bahçe sandalyeleri

·         Yuvarlak tablalı kafe masaları

Palmiye Koçak olarak ülkemizin dört bir yanındaki işletmelere ürün imal etmekteyiz. Söz konusu sandalye ya da mobilya olduğunda sektörün en iyisi olarak bilinmekteyiz. Bu başarımız, kalite standartlarına verdiğimiz önem ve ürettiğimiz ürünlerin her daim arkasında olmamızdan kaynaklanıyor. Palmiye Koçak olarak sadece yurt içi değil yurt dışı projelerimizde de müşterilerimizle sürekli bir iletişim halinde bulunuyor, tüm ihtiyaç ve taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Bu sayede, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunuyor, tüm süreç boyunca onların yanında olarak müşteri memnuniyetini garantiliyoruz.

Aplus Hastane Otelcilik Hizmetleri için üretimini yaptığımız mobilyalarda da müşteri memnuniyetini en ön planda tuttuk.

Karşılıklı güven ve anlaşmaya dayalı bir iş birliği olduğuna inanıyor, ortaya iyi bir çalışma koyduğumuzu düşünüyoruz. Binlerce sandalye, masa, berjer, koltuk, ofis mobilyası çeşitleriyle hem kurumsal hem de bireysel müşterilerimize ister toptan ister perakende en iyi fiyatları sunuyoruz. Bizden fiyat almadan lütfen karar vermeyiniz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini arıyorsanız o zaman doğru adreste olduğunuzu gururla belirtmeliyiz. Zira, Palmiye Koçak olarak gerek tecrübemiz gerek müşterilerimiz ile iletişimimiz sayesinde size en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyoruz. Eğer önceden çalıştığımız projeler hakkında bilgi almak istiyorsanız, internet sitemizdeki referanslarımıza göz atabilir ya da Pendik E-5 üzerinde bulunan 6 katlı mağazamıza uğrayabilirsiniz. Bunun yanında, yine internet sitemizden imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görebilirsiniz. Başarı hikayemizin diğer kısımlarını da "blog" sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bizimle iş birliği yapmak ya da gerek firmamız gerek projelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kurumsal firmalar ile karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

palmiyekocak.com

 

 Aplus Hastane Otelcilik Hizmetleri

 

 

Ahsap Cafe Dekorasyon Aplus Otel Cafe Dekorasyon Aplus Hastane Otel Hizmetleri Cafe Dekorasyon Plastik Masa Tonet Sandalye Cafe Dekorasyonu Aplus Hastane Otel Hizmetleri Cafe Dekorasyon Aplus Hastane Cafeterya Dekorasyon