Palmiye Koçak olarak Avrupa’nın dört bir yanındaki işletmelerle birlikte çalışmaktayız. Son kalite ürünlerimiz ile dünyanın neresinde olursanız olun bizzat kendi üretimimiz olan ürünlerimizle hizmetinizdeyiz. Belçika Genk şehrinde faaliyet gösteren Anatolia Restoranı da çeşitli dekorasyon ürünleri ve mobilyalarını firmamızdan satın almayı tercih etti. İşletmeye ihraç ettiğimiz ürünleri şöyle sıralayabiliriz:

·         Beyaz plastik sandalyeler

·         Sandalye süsleme aksesuarları

·         Yuvarlak banket masalar

·         Sandalye tülleri

·         Masa örtüleri

·         Gelin damat sandalye masa takımları

·         Restoran aksesuarları


Ürünler tamamen Palmiye Koçak kalitesiyle müşterilerimizin talepleri göz önünde bulundurularak imal edildi.

Satışını yaptığımız ürünlerin aynı zamanda imalatçısı da olduğumuz için ürünlerimizin son derece kaliteli olduğunun garantisini de verebilmekteyiz. Aşağıdaki fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere şık bir dekorasyon ortaya kondu. Masa örtüleri , sandalyeler , tüller ve aksesuarlar restoranın adına uygun bir şekilde daha klasik Türk tarzında tercih edildi. Tüm mobilyaların birbiriyle renk uyumuna sahip olması amaçlandı. Yine resimlerden görebileceğiniz üzere sandalye ve masalarda estetik ve işlevsellik bir arada verilmeye çalışıldı.

Düğün gibi organizasyonlarda dekorasyon ve tasarım gibi faktörler müşteri çekmede fazlasıyla önemli detaylardır. Bu sebeple, düğün ve davet tesislerinin dekorasyonları büyük önem arz etmektedir. Bu gönderide yer alan fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere temin ettiğimiz ürünlerde renk uyumu ve atmosfere uygunluk gibi faktörlere dikkat ediyoruz. Zira, iyi bir tasarım mekânın başarısını olumlu yönde etkileyecektir.

Eğer siz de ofisinizi dekore etmek istiyorsanız, hizmetinizdeyiz. Palmiye Koçak olarak sektörde 20 yıla yakın bir süredir çalışmaktayız.

Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve sahip olduğumuz tecrübe ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Önceden çalıştığımız projeleri görmek için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanında, yine internet sitemiz üzerinden imalatını ve satışını yaptığımız ürünlere erişebilir, bu ürünler hakkında genel bilgileri görebilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ya da bizimle iş birliği yapmak için ise iletişim adreslerimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 

Belcika Beyaz Gelin Damat Sandalyesi Belcika Anatolia Restoran Gelin Damat Sandalye Masa Takimi Belcika Anatolia Restoran Dugun Davet Belcika Sandalye Susleme Belcika Anatolia Restoran Beyaz Plastik Sandalye Belcika Anatolia Restoran Banket Yuvarlak Masa Anatolia Restaurant Bvba Sandalye SuslemeAnatolia Restaurant Bvba Sandalye Susleme Anatolia Restaurant Bvba Sandalye Susleme Bez Baglama Anatolia Restaurant Restaurant Anatolia Restaurant Restaurant Sandalye Giydirme Belcika Anatolia Restaurant Sandalyesi Anatolia Restaurant Bvba Restoran Sandalyesi Belcika Belcika Beyaz Plastik Sandalye Dugun Davet Salonu Dekorasyon Belcika Beyaz Plastik Sandalye Dugun Davet Salonu Belcika Beyaz Plastik Sandalye