Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Konsolosluğu Mobilya Dekorasyonu İşleri İçin Palmiye Koçak Mobilyayı Tercih Etti.


Palmiye Koçak olarak daha önce Almanya, Hollanda, Avusturya, Danimarka ve İtalya gibi ülkelerin başkonsolosluklarının mobilya ve dekorasyon işlerini yapmıştık. Başkonsolosluklar kervanına yeni bir ülkeyi de ekleyerek yolumuza devam etmekteyiz. İstanbul da yerleşik Amerika Birleşik Devletlerinin başkonsolosluğunun mobilya ve dekorasyon işleri firmamız Palmiye Koçak tarafından üretilmeye başlanmıştır. ABD Konsolosluk binası için yapmış olduğumuz mobilya işler aşağıda ki gibidir;

  Makam koltukları, oturma grupları, özel tasarım berjerler
  Personel yönetici mobilyaları
  Personel sosyal dinlenme alanı mobilyaları
  Personel yemekhane mobilyalarının imalatı
  Dış mekân bahçe masa, sandalye ve dekor ürünleri
  Misafir salonu masa, sandalye ve özel üretim bankları
  Konsolosluk misafirhane odalarının yatak, komindin, baza, dolap, perde, banyo dolabı, bench ve sehpası

Ürünlerimiz kalite standartları çerçevesinde üretilip teslim edilmektedir. İstiflenmesi ve paketlenmesi, çizilme veya kırılma olmaması adına kaplanarak araçlara yüklenmektedir.


Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Önceden çalıştığımız projeler ile ilgili bilgi almak istiyorsanız internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına göz atabilirsiniz. İmalatını ve satışını yaptığımız ürünlere göz atmak, ürünlere göz atmak, ürünler hakkında bilgi almak için yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Ürünlerimiz, projelerimiz ve Firmamız hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ise her zaman iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir.


İletişim adreslerimiz: 

satis1@palmiyekocak.com

+90555 981 23 65

Palmiyekocak.com