Palmiye Koçak olarak ürünlerimizi gerek yurt dışı gerek yurt içi işletmeler ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bu gönderimizde görebileceğiniz üzere Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Bloom Stone şirketi, mobilya ihtiyaçlarını firmamızdan temin etti.

Firmaya İhraç Ettiğimiz Ürünler

ABD’nin Brooklyn şehrinde yerleşik olarak faaliyet gösteren Bloom Stone, mobilya ihracatlarını Palmiye Koçak’tan temin etti. Bloom Stone şirketine ihraç ettiğimiz ürünleri temel olarak her ofiste ve şirkette bulunması gereken plastik masa ve kollu bahçe sandalyesi tipinde mobilyalardı. Özellikle plastik masa fiyatları ya da kollu bahçe sandalyesi fiyatları söz konusu olduğunda verdiğiniz paranın karşılığını almanız çok önemlidir. Bu sebeple toplu alımlar yaptığınız takdirde hem büyük miktarlarda para kaybetmemiş olacak hem de kaliteyi ön planda tutmuş olacaksınız.

Palmiye Koçak olarak ofisler ya da şirketler dahil olmak üzere her türlü işletme ve mekana mobilya temin etmekteyiz. Tüm işlerimizde müşteri memnuniyetine önem veriyor, müşterilerimizden gelen talepleri en iyi şekilde karşılamaya özen gösteriyoruz. Bunun yanında, dünyanın dört bir köşesine mobilya ihraç ederek kalitemizin yurt dışındaki işletmelere de taşıyoruz. Sandalye, masa ve benzeri mobilyalarımız özellikle Avrupa ve Amerika’nın çeşitli ülkelerinde rağbet görmekte

Her Zaman Yanınızdayız

Bloom Stone şirketi dahil olmak üzere çalışmalarımızda ve projelerimizde imalat ve ihracatını yaptığımız ürünleri görmek, bu ürünlerle ilgili bilgi almak ya da ürünlerimizi satın almak için her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile hizmetinizdeyiz. Eğer siz de işletmeniz için en iyisin istiyor, bu sebeple de sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız size layık olduğunuz hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Önceden çalıştığımız projelerin referanslarını görmek için internet sitemizde yer alan “Referanslar” kısmına göz atabilir, çalışmalarımız ile ilgili blog gönderilerini görmek için ise “Blog” kısmına gidebilirsiniz. Bunun yanında, her türlü iş birliği talebi ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak tüm kurumlar ve işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Plastik Sandalye Tir Yuklemesi Plastik Sandalye Amerika Mobilya İhracati Newyork Amerika Mobilya İhracati Brooklyn Newyork Amerika Mobilya İhracati Beyaz Kolsuz Plastik Sandalye İhracat Amerika Birlesik Devletleri Plastiksandalye İhracati Tir Yuklemesi Amerika Birlesik Devletleri Plastiksandalye İhracati Newyork Beyaz Plastik Sandalye ve Masa İhracatı Kolsuz Plastik Sandalye İhracat Kollu Plastik Sandalye İhracat Amerika Birlesik Devletleri Beyaz Plastik Sandalye İhracati Amerika Birlesik Devletleri Plastik Sandalye İhracati Amerika Birlesik Devletleri Renkli Plastik Sandalye İhracati Amerika Devletleri Beyaz Plastik Sandalye İhracati Amerika Devletleri Beyaz Plastik Sandalye İhracati Tir Yuklemesi

Türkiye’ye ve Tüm Ülkelere gönderim.
 satis@palmiyekocak.com
+90 555 981 23 65
+90 216 427 75 58 (pbx)
 palmiyekocak.com