Amasya sandalye imalatı

Ülkemizin en nadide illerinden biri olan Amasya;

eşsiz doğası, hayatınızın en sakin ve huzurlu anlarını geçirebileceğiniz çay bahçeleri ve butik kafe tarzı mekanları ile turistlerin ve her kesimden ziyaretçinin ilgisini çekmektedir. Kentin merkezinde yer alan Amasra müzesi ve Gürcüoluk Mağarası ise kent tarihinin izlerini günümüze taşıyıp tarihe ışık tutmaktadır.

Amasya şehrinin öne çıkan özelliklerinden birisi olan sandalye üreticisi zanaatı ise bu şehrimizin ne kadar çok yönlü olduğunu gözler önüne sermektedir. Amasya’nın sandalye imalatçılığı söz konusu olduğunda köklü bir geçmişe sahip olması sebebiyle şehirde üretilen sandalyeler hem kendilerine has üslupları hem de her kesimin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde olmalarıyla öne çıkarlar. Öyle ki bölgede üretilmiş olan birbirinden güzel ve şık desenlere sahip koltuk ve berjer modelleri de şehrin önemli gelir kaynaklarından biri haline gelmiştir.

Şehrin eşsiz tarihi mekanlarına yakınlığı ile ön plana çıkan otel ve de restoran gibi işletmeler, yöreselliği ve estetiği bozmamak amacıyla ahşap klasik sandalye, verzalit masa tablası ve de bahçe çam sandalye modelleri tercih edilmektedir. Bu sandalyeler genellikle Amasya sandalye imalatçıları tarafından üretilmekte olup tamamen yerel karakteristiklere sahiptir.

Amasya, sadece sahip olduğu eşsiz sosyal, kültürel ve tarihi değerler ile değil aynı zamanda ahşap malzemeleri biçimlendirme ve birbirinden şık mobilyalar üretme konusunda da ülkemizin önde gelen şehirlerinden birisi olarak anılmayı hak etmiştir. Bu nedenle ziyaretçilerin büyük bir kısmı, otantik ürünler için burayı ziyaret etmektedir.

En İyisi ve  kalitelisi İçin Palmiye Koçak

Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile hizmetinizdeyiz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisin istiyor, bu sebeple de sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız size layık olduğunuz hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Önceden çalıştığımız projelerin referanslarını görmek için internet sitemizde yer alan “Referanslar” kısmına göz atabilir, çalışmalarımız ile ilgili blog gönderilerini görmek için ise “Blog” kısmına gidebilirsiniz. Amasya sandalye imalatı yanında, her türlü iş birliği talebi ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 Amasya Sandalye ihracatı


Amasya Sandalyeci Amasya Sandalyeci


Amasya Sandalyeci Amasya Sandalyeci