Altıntaş Sandalye İmalatı

Kütahya´ya bağlı olan Altıntaş ilçesi Kütahya´nın merkezine 49 km uzaklıkta yer alan, gezilip görülmeye değer bir ilçemizdir.

Eskişehir - Kütahya - Uşak - İzmir karayolu üzerinde kurulmuş olan ilçenin merkezi bir noktada yer alması ve her geçen gün gelişen yerler arasında bulunması dikkat çekici bir yer olmasını sağlamıştır. İlçenin sürekli gelişiyor olması ve merkezi konumu, çok sayıda turist ve ziyaretçinin ilçeye gelmesini sağlamaktadır. Altıntaş ilçesinin hızlı bir şekilde gelişmesinin bir diğer etkisi de cafe ya da restoran gibi işletmeler için mobilya ihtiyacının artmasıdır. Zira, Altıntaş ilçesi çok sayıda sosyal tesisin kuruluşuna sahne olmaktadır. Mobilya alanında birçok ihtiyacın yer aldığı ilçede, Palmiye Koçak olarak, her zaman en fazla ve kaliteli modeli sunmaya özen göstermekteyiz.

Kantin, cafe, restoran, otel ve pastane gibi farklı ortamlar için sunmuş olduğumuz modellerimiz Altıntaş´ta yer alan işletmelerin işlerini kolaylaştırmakta, müşteri çekmelerini sağlamaktadır. Gelişmekte olan ilçemizdeki işletmelere, sandalye üreticisi olarak, Altıntaş sandalye alanında oldukça uygun fiyatlar üzerinden en kaliteli ürünleri sunmaya özen gösteriyoruz.

Direk üretici firma ile iletişimde olacağınız için herhangi bir aracılık ücreti ödemenize de gerek kalmayacaktır. Sandalye denildiği zaman genellikle insanların gözünde ahşap sandalye, metal döküm sandalye, kahve sandalyesi, bahçe çam sandalye gibi farklı sandalye modelleri canlanmaktadır. Bu modeller içerisinden istediklerinizi firmamız üzerinden satın alabilirsiniz. Bunlara ek olarak, aklınızdaki sandalye ya da mobilya modellerini bizlerle paylaşabilir, size en uygun ürünü bulmamızı sağlayabilirsiniz. Altıntaş sandalye imalatı alanında palmiye koçak ilçenin estetikliği ele alarak da üretimi gerçekleştirebilir.

Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile hizmetinizdeyiz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisin istiyor, bu sebeple de sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız size layık olduğunuz hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Önceden çalıştığımız projelerin referanslarını görmek için internet sitemizde yer alan “Referanslar” kısmına göz atabilirsiniz. Bunun yanında, her türlü iş birliği talebi ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak tüm işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz. Altıntaş sandalye konusunda palmiye koçağı seçtiği için minnettarız.

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com