Altınekin Sandalye İmalatı

Palmiye Koçak olarak bir başka nadide ilçemizi sine tanıtmaktan şeref duyuyoruz. Altınekin ilçesi, ülkemizin en tarihi ve en eşsiz illerinden biri olan Konya'nın gözde ilçelerinden biridir. İlçenin eski adı olan Zıvarık, suyu bol anlamına gelmektedir. İlçenin eski adından yola çıkarak bu ilçenin su kaynakları açısından ne denli zengin olduğunu kolaylıkla fark edebilirsiniz. Su kaynaklarının yanı sıra Altınekin ilçesi tarihi eserleri ve doğal güzellikleri ile de öne çıkmaktadır.

Altınekin, özellikle Hitit, Roma ve Frigyalılar dönemlerinden çok değerli izler taşımaktadır.

Farklı medeniyetlerin gelip geçtiği, ortaya eserler koyduğu ve arkalarında iz bıraktığı bu ilçemizde, toprak altından çıkarılan eserler bölgenin derin tarihi gözler önüne sermektedir. Konya Altınekin ilçesi bozkırın ortasında yer almakta olup yeşil doğası ile de ziyaretçileri ve turistleri kendine çekmektedir. Bunun yanında, ilimizin turist ve ziyaretçilere sunduğu bütün bu güzellikler sebebiyle, Altınekin’de turizmin geliştiğini ve yerel işletmelerin giderek zenginleştiğini söylersek yanılmış olmayız.

Bu nedenle; bölgede yer alan kafe, restoran ya da çay bahçesi gibi mekanlara ziyarette bulunulduğunda, ne kadar nostaljik ve doğal ortamlar olduğunu gözlemlemeyi tüm ziyaretçilerimize önermekteyiz. Bölgede yer alan çeşitli işletmelerde yer alan sandalyeler ise ilçenin estetik ve konfor açısından sunabileceklerinin birer örneğidir. Altınekin’deki işletmelerde kullanılan sinema sandalyeleri olsun inoks masa modelleri olsun, her çeşit mobilya, görsellik anlamında ilçeye büyük katkıda bulunmaktadır Altınekin sandalye imalatı alanında buna dikkat ediyoruz. Tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra kültürel değerlerine de çok önem veren bu bölgeyi mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. 

Altınekin sandalye imalatı konusunda en iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Bunun yanında, eğer siz de işletmeniz için uygun fiyatlı sandalye ya da kaliteli uygun mobilya arayışındaysanız, Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile hizmetinizdeyiz. Eğer siz de işletmeniz için en iyisin istiyor, bu sebeple de sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız size layık olduğunuz hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Önceden çalıştığımız projelerin referanslarını görmek için internet sitemizde yer alan “Referanslar” kısmına göz atabilirsiniz. Bunun yanında, her türlü iş birliği talebi ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak tüm işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz. Altınekin sandalye imalatı alanında palmiye koçağı seçtiği için minnettarız.

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com