Altın Cafe Dekorasyon

Palmiye Koçak olarak yirmi yıla yakındır pek çok firmaya ve işletmeye hizmet vermiş bulunmakta olup ürünlerimizin kalitesi ve uygun fiyatlı olmasıyla öne çıkmaktayız. Çoğu kafe ya da restoran da yılların tecrübesinden faydalanmak adına dekorasyon işlerini bize yaptırmayı tercih ediyor. Bu yazımızda bahsedeceğimiz üzere Altın Cafe adlı kafe de iç ve dış mekan mobilyaların bizden satın aldı. Mekana sattığımız mobilyaları şu şekilde sıralayabiliriz:

·         İç mekan masa

·         Dış mekan masa

·         Sedir

·         Sandalye

·         Berjer

Kafe dekorasyonu ve restoran dekorasyonu belki de işletmenin başarısını etkileyen en önemli etmenlerdendir. Yiyecek-içecek satan işletmelerde sunulan ürünlerin kalitesi ve lezzeti kadar mekânın genel atmosferi de müşteriler için önem arz etmektedir. Eğer mekânın teması ile dekorasyonu uyuşmazsa müşterilerin gözüne hitap etmeyen bir işletme ortaya konmuş olur. Sadece dekorasyonun bile müşteri çekebileceğini unutmamalısınız. İşte bu noktada dekorasyonun ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz.

Yukarıda anlattığımız gibi bir işletmedeki dekorasyonların işletmenin atmosferine uyumu büyük önem arz etmektedir. Ancak, bütün bunların yanında ürünlerin dayanıklılığı ve işlevselliği de önemli faktörlerdir. Zira, bir işletme satın aldığı mobilyaları uzun yıllar boyunca kullanmak isteyecektir. İşte bu yüzden mobilya alımı yaparken dikkatli olmalı ve uygun fiyata dayanıklı ürünler tercih edilmelidir. Biz de Altın Cafe adlı işletmeye ürün temin ederken ürünlerin kalitesine büyük önem verdik.


Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile hizmetinizdeyiz.


Eğer siz de işletmeniz için en iyisin istiyor, bu sebeple de sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız size layık olduğunuz hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Önceden çalıştığımız projelerin referanslarını görmek için internet sitemizde yer alan “Referanslar” kısmına göz atabilir, çalışmalarımız ile ilgili blog gönderilerini görmek için ise “Blog” kısmına gidebilirsiniz. Bunun yanında, her türlü iş birliği talebi ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak tüm kurumlar ve işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com