Altıeylül Sandalye İmalatı

Ülkemizin en güzel illerinden birisi olan Balıkesir´in bir ilçesi konumunda olan Altıeylül ilçesi 12 Kasım 2012 tarihinde Meclis Genel Kurulu´nda kabul edilerek ilçe olmuştur. İlçeye ilk kaymakamın atanma tarihi ise 2 Eylül 2013 tarihidir. Altıeylül, henüz yeni bir ilçe olmasına rağmen her geçen gün gelişim göstermeye devam etmekte ve merkeze yakın bir konumda yer almaktadır. Binlerce farklı sandalye ve masa modeline sahip olan Palmiye Koçak firmamız, Altıeylül sandalye imalatı da dahil olmak üzere Balıkesir´in bütün ilçelerinde sandalye üreticisi olarak hizmet vermektedir. Gelişmekte olan Altıeylül ilçemizde kurulacak olan kafe ve benzeri işletmelerle çalışmak için sabırsızlanıyoruz.

Sizlere otel, sosyal tesis, çay bahçesi, pastane gibi işletmeleriniz için en iyi masa modelleri ve sandalye modelleri sunduğumuz gibi direk olarak üretici bir firma olduğumuz için uygun fiyatlar üzerinden sunmaya özen gösteriyoruz. Bunun yanında, sandalyelerimizi imal ederken en çok dikkat ettiğimiz kriterler arasında dayanıklılık, kalite ve estetik yer alıyor. Firma olarak aklınıza gelebilecek bütün modelleri en iyi şekilde üretebiliyoruz. Ek olarak masa örtüsü ve masa ayakları gibi mobilyalarınız için parçalar üretimini de gerçekleştiriyoruz. Şimdiye kadar gerek yurt içi gerek yurt dışı, sayıları yüzleri hatta binleri geçen firmalarla çalışmış bulunmaktayız. Sadece firmalar ya da işletmeler değil aynı zamanda devlet kurumları, konsolosluklar ve daha pek çok kuruma da mobilya imalatı yaptık.

Altıeylül sandalye imalatı alanında güçlü bir firma olan palmiye koçak, müşterilerine en kaliteli hizmeti vermektedir.

Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile hizmetinizdeyiz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisin istiyor, bu sebeple de sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız size layık olduğunuz hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Önceden çalıştığımız projelerin referanslarını görmek için internet sitemizde yer alan “Referanslar” kısmına göz atabilir, çalışmalarımız ile ilgili blog gönderilerini görmek için ise “Blog” kısmına gidebilirsiniz. Bunun yanında, her türlü iş birliği talebi ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak tüm kurumlar ve işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Altıeylül sandalye imalatı alanında Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com