Firmamızın dekorasyonunu yaptığı kuruluşlardan birisi de Kütahya’da yer alan Alper Kuyumculuk adlı işletmedir.

Gelen müşterilerin rahatlığının sağlanması hem de işletmenin modern ve şık bir tasarıma erişmesi adına işletmeye puf, berjer ve sedir satışı yapılmıştır. Satışını yaptığımız ürünlerin tamamının hem estetik hem de işlevsellik açısından öne çıkmasını hedefledik. Palmiye Koçak olarak sahip olduğumuz tecrübe ve firmanın talepleri birleşince ortaya her iki tarafın da memnun olduğu bir iş çıktı.

Firmaya satışını yaptığımız ürünlerde özellikle ürünlerin kalitesine önem verdik. Bir kurumun ya da işletmenin dekorasyonu o kurumun çalışanlarına, müşterilerine ya da misafirlerine verdiği önemi ortaya koyan en önemli detaylardandır. Müşteri için aldığı hizmet her ne kadar önemli olsa da çoğu müşteri hizmeti aldığı mekandaki dekorasyona ve tasarıma da dikkat edecektir. Bu sebeple, eğer hem işletmeniz hem de müşterileriniz için en iyisini istiyorsanız siz de Alper Kuyumculuk gibi sektörün en iyileriyle çalışmayı düşünmelisiniz. Palmiye Koçak olarak tüm işletmelere en iyisin sunmayı amaçlıyoruz.; satışını yaptığımız ürünlerin aynı zamanda imalatını da yaptığımız için ürünlerimizi çok iyi tanıyor, müşterilerimize rahatlıkla memnuniyet garantisi verebiliyoruz.

Eğer siz de işletmenizin dekorasyonunu yaptırmak istiyorsanız, hizmetinizdeyiz.

Palmiye Koçak olarak sektörde 17 yılı aşkındır süredir çalışmaktayız. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve sahip olduğumuz tecrübe ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Önceden çalıştığımız projeleri görmek için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanında, yine internet sitemiz üzerinden imalatını ve satışını yaptığımız ürünlere erişebilir, bu ürünler hakkında genel bilgileri görebilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ya da bizimle iş birliği yapmak için ise iletişim adreslerimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak gerek yurt içi gerek yurt dışı işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı kalarak çalışmaya devam ediyoruz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 Alper kuyumculuk