Palmiye Koçak olarak gerek yurt içi gerek yurt dışı

kafe, restoran ve diğer her türden işletmeyi şık mobilyalar ile donatmaya devam ediyoruz.Kafenizin ya da restoranınızın müşterilere sunduğu hizmet kadar tasarımıyla da müşterilerin ilgisini çekmek zorunda olduğunu asla unutmamalısınız. İşte bu sebeple, söz konusu işletmeniz olduğunda, dekorasyona mümkün olduğunca özen göstermelisiniz. Almanya Hamburg Ulzen içerisinde faaliyet gösteren Sofra Restaurant ve Cafe Bar da bu sebeple dekorasyon ve mobilya alanında sektörün en iyilerinden olan Palmiye Koçak ile çalışmayı tercih etti. Sofra Restaurant ve Cafe Bar’aihraç ettiğimiz ürünler şu şekildedir:

·         Bar sandalyesi

·         Sandalye

·         Masa

·         Berjer

·         Sedir

·         Servant

Resimlerden görebileceğiniz gibi Sofra Restaurant ve Cafe Bariçin ürün imalatı yaparken daha modern ve şık tasarımlar tercih edildi. Mekânın temasıyla uyumlu mobilyalar seçilirken renk uyumu gibi pek çok etmen göz önünde bulundurularak ürünler imal edildi. Palmiye Koçak olarak, kafe ve bar gibi işletmelere ürün seçimi sırasında müşteri kitlelerini ve mekanlarının genel atmosferini her zaman göz önünde bulundurmalarını tavsiye ediyoruz. Zira, bir mekanı ziyaret eden kitle genellikle bellidir, bu kitlenin belirlenmesinde genelde mekanın teması ve sunduğu hizmetler de rol oynar.

Eğer siz de işletmenizin dekorasyonunu yaptırmak istiyorsanız, hizmetinizdeyiz.

Palmiye Koçak olarak sektörde 17 yılı aşkındır süredir çalışmaktayız. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve sahip olduğumuz tecrübe ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Önceden çalıştığımız projeleri görmek için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanında, yine internet sitemiz üzerinden imalatını ve satışını yaptığımız ürünlere erişebilir, bu ürünler hakkında genel bilgileri görebilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ya da bizimle iş birliği yapmak için ise iletişim adreslerimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak gerek yurt içi gerek yurt dışı işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı kalarak çalışmaya devam ediyoruz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Almanya Sofra Restaurant ve Cafe Bar Almanya Sofra Restaurant ve Cafe Bar Almanya Sofra Restaurant ve Cafe Bar Almanya Sofra Restaurant ve Cafe Bar