Almanya'nın Marl şehrinde faaliyete geçecek olan bir düğün salonu ve organizasyon firmasının

alüminyum Hilton sandalye, banket düğün salonu masaları, dikdörtgen metal ayaklı masaları, banket masa örtüleri, gelin damat dinlenme odası koltukları, müdür odası mobilyaları, banket masa arabaları, kafes edirleri, gri kumaş döşemeli kapitoneli lüks düğün salonu sandalyeleri, chester koltukları, sandalye örtüleri, CNC kesim separatörleri, saten masa örtüleri, Hilton sandalye taşıma arabaları ve çeşitli düğün salonu mobilyaları  firmamız tarafından imal edildi ve ihracatı gerçekleşti. Tüm süreç boyunca müşterilerimizin talep ve isteklerine bağlı kalındı. Palmiye Koçak olarak sürdürdüğümüz müşteri memnuniyeti misyonuna bağlı kalarak yürüttüğümüz projeyi başarıyla tamamladık. Aşağıdaki resimlerden de görebileceğiniz üzere imalat ve ihracat sürecimizin her aşamasında büyük bir özen ve dikkat ile çalışmaktayız.

Almanya, Fransa, İngiltere, Avusturya, Bulgaristan, Romanya, Finlandiya, İsviçre başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesine karşılıklı güven ilkesiyle Türkiye'nin en uygun fiyatlı ve en kaliteli mobilyalarını Palmiye Koçak kalitesiyle sunmaktayız. 20 seneye yakın sektörel tecrübemiz ile sıfır hata, uygun fiyat, hızlı teslimat ve koşulsuz müşteri memnuniyeti misyonumuzla sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Palmiye Koçak olarak sadece Avrupa değil dünyanın dört bir köşesine mobilya ihracatı yapmaktayız.

Ofislerden kafelere restoranlardan dizi setlerine pek çok yerde bizzat Palmiye Koçak tarafından imal edilmiş ürünlere rastlama olasılığınız bir hayli fazla. Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız, Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz. Yılların bize kazandırdığı tecrübe ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile size en iyi hizmeti sunacağımıza eminiz.  İnternet sitemiz üzerinden daha önce yaptığımız işleri ve projeleri görebilirsiniz. İmalatını ve satışını yaptığımız ürünlere de yine internet sitemiz üzerinden ulaşabilir, bu ürünlerle ilgili detaylar ve alım işlemleri için de aşağıdaki iletişim kanallarından bizlere ulaşabilir, ürünler hakkında bilgi ve fiyat alabilirsiniz. Her türlü soru ve iş birliği talebi için de yine aşağıda verdiğimiz adresler aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

https://www.palmiyekocak.com/

Almanya Marl Şehrin İhracatı