Palmiye Koçak olarak imal ettiğimiz ürünleri yurt dışındaki işletmelere ihraç etmeye devam ediyoruz. Bu gönderimizde görebileceğiniz üzere Almanya’da bulunan Star Event Saal Düğün ve Toplantı Salonu, mobilya ihtiyaçlarını firmamızdan temin etti.

Firmaya İhraç Ettiğimiz Ürünler

Almanya’nın Kassel şehrinde yer alan Star Event Saal Düğün ve Toplantı salonu, mobilya ihracatlarını Palmiye Koçak’tan temin etti. Star Event Saal Düğün ve Toplantı Salonu’na ihraç ettiğimiz ürünleri şöyle sıralayabiliriz:

·         Sandalye

·         Masa

·         Banket sandalyesi

·         Banket masa

·        Hilton sandalyeleri

·         Alüminyum hilton sandalyesi

·         Gelin damat sandalyeleri

·         Yuvarlak düğün salonu masası

·         Kare düğün salonu masası

·         Düğün salonu sandalye giydirmesi

·         Düğün salonu masa örtüsü

·         Düğün salonu sandalye organizesi

·         Gelin yolu

·         Fildişi süs

·         Avize

·         Şamdan

Palmiye Koçak olarak düğün salonları dahil olmak üzere her türlü işletme ve mekana mobilya temin etmekteyiz. Tüm işlerimizde müşteri memnuniyetine önem veriyor, müşterilerimizden gelen talepleri en iyi şekilde karşılamaya özen gösteriyoruz. Bunun yanında, dünyanın dört bir köşesine mobilya ihraç ederek kalitemizin yurt dışındaki işletmelere de taşıyoruz. Sandalye, masa ve benzeri mobilyalarımız özellikle Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde rağbet görmekte

Her Zaman Yanınızdayız

Star Event Saal Düğün ve Toplantı Salonu dahil olmak üzere çalışmalarımızda ve projelerimizde imalat ve ihracatını yaptığımız ürünleri görmek, bu ürünlerle ilgili bilgi almak ya da ürünlerimizi satın almak için her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile hizmetinizdeyiz. Eğer siz de işletmeniz için en iyisin istiyor, bu sebeple de sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız size layık olduğunuz hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Önceden çalıştığımız projelerin referanslarını görmek için internet sitemizde yer alan “Referanslar” kısmına göz atabilir, çalışmalarımız ile ilgili blog gönderilerini görmek için ise “Blog” kısmına gidebilirsiniz. Bunun yanında, her türlü iş birliği talebi ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak tüm kurumlar ve işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

https://www.palmiyekocak.com/

Almanya İhracatı Star Event Saal Kassel Düğün Salonu