Çorum şehrinde düğün, davet ve çeşitli açık hava organizasyonlar için en çok tercih edilen tesislerden olan Alışkan Kır Düğün ve Davet Tesisleri; plastik sandalye, gelin damat sandalye, masa seti, banket masa, masa örtüsüdış mekan rattan sandalye, sandalye süsleme aksesuarları,  yuvarlak tablalı banket masa, sandalye giydirme kumaşı ihtiyaçlarını Palmiye Koçak’tan karşıladı. Ürünler tamamen Palmiye Koçak kalitesiyle müşterilerimizin talepleri göz önünde bulundurularak imal edildi. Aşağıdaki fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere şık bir dekorasyon ortaya kondu

Düğün gibi organizasyonlarda dekorasyon ve tasarım gibi faktörler müşteri çekmede fazlasıyla önemli detaylardır. Bu sebeple, düğün ve davet tesislerinin dekorasyonları büyük önem arz etmektedir. Bu gönderide yer alan fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere temin ettiğimiz ürünlerde renk uyumu ve atmosfere uygunluk gibi faktörlere dikkat ediyoruz. Zira, iyi bir tasarım mekanın başarısını olumlu yönde etkileyecektir.

Palmiye Koçak olarak Türkiye’nin her noktasına uygun fiyatlarla sandalye, masa, koltuk, berjer imal eden şirketimiz 17 yılı aşkın bir süredir siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Şirketimiz sadece yurt içi değil aynı zamanda yurt dışına da çalışmaktadır. Dünyanın dört bir köşesine ürün ihraç eden Palmiye Koçak’ın imalatını yaptığı ürünlere Asya’dan Amerika’ya pek çok ülkede rastlanabilir. Firmamız müşterilerimize en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla ulaştırmayı amaçlamaktadır.

Eğer siz de işletmenizin dekorasyonunu yaptırmayı düşünüyorsanız ve sektörün en iyisiyle çalışmak istiyorsanız, hizmetinizdeyiz.

Palmiye Koçak olarak sahip olduğumuz tecrübe ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.

Eğer önceden çalıştığımız projeleri görmek istiyorsanız internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına göz atabilirsiniz. Eğer imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden bu ürünlere ulaşabilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve bizimle iş birliği yapmak için ise iletişim adreslerimiz yoluyla bize ulaşabilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

Ürünler hakkında bilgi ve fiyat almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Alışkan Kır Düğünü ve Davet Tesisleri Çorum

Aliskan Kir Dugunu Plastik Sandalye Giydirme Aliskan Kir Dugunu Sandalye Giydirme Aliskan Kir Dugunu Sandalye Giydirme Banket Sandalye Masa Örtüsü Aliskan Kir Dugunu Sandalye Giydirme Kirmizi Tul Aliskan Kir Dugunu Sandalye Susleme Sandalye Giydirme Aliskan Bahce Kir Dugunu Davet Salonu Aliskan Bahce Kir Dugunu Davet Salonu Gelin Damat Sandalyesi Aliskan Bahce Kir Dugunu Davet Salonu Plastik Sandalye Sandalye Susleme Aliskan Bahce Kir Dugunu Dekorasyon Aliskan Bahce Kir Dugunu Gelin Damat Sandalye Seti Aliskan Bahce Kir Dugunu Giris Susleme Aliskan Bahce Kir Dugunu Sandalye Susleme Aliskan Dugun Bahce Kirmizi Tul Kir Dugunu Sandalye Giydirme Aliskan Kir Dugunu Aksesuarlari