Okul, hayata dair en önemli bilgileri öğrendiğimiz, yeni arkadaşlar edindiğimiz, geleceğimizi şekillendirdiğimiz kurumdur.

Öyle ki, dilimizde ve kültürümüzde okul ve öğretmen kavramları fazlasıyla önemli bir yer etmiştir. Palmiye Koçak olarak, İstanbul Bağcılar’da bulunan Alfayez Kazanım Uluslararası Okulları ile çalışmak bizim için fazlasıyla güzel ve değerli bir tecrübeydi. 2015 yılında faaliyetlerine başlayan Alfayez Kazanım Uluslararası Okulları, sınıflarını öğrencilerinin rahat bir şekilde ders işleyeceği şekilde dekore edip onların gelişimini, eğitimini ve konforunu en üst düzeyde tutmak adına bizimle çalışmayı tercih etti. Bu aşamada Alfayez Kazanım Uluslararası Okulları’na temin ettiğimiz ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Okul sırası

·         Okul masası

·         Öğrenci sırası

·         Öğrenci dolabı

·         Öğretmenler odası dolapları

·         Diğer okul mobilya ihtiyaçları

Aşağıdaki resimlerden de görebileceğiniz üzere sınıflar tüm öğrencilerin derse eşit bir şekilde katılabileceği, rahat ve konforlu bir ortamda eğitim görebileceği şekilde dekore edilmiştir. Canlı renkler ile öğrencilerin bulundukları ortamda kendilerini rahat ve yaratıcı hissetmeleri amaçlanmıştır. Bunun dışında mobilyaların şıklığı ile göze hitap eden bir estetik yakalanmaya çalışılmıştır. Mobilyaların temini sırasında sadece konfor değil işlevsellik de ön planda tutulmaya çalışılmış, tüm mobilyalar öğrencilerin rahatlıkla kullanabileceği bir şekilde seçilmiştir. Sadece firmamızın kalitesini göstermiş olmaktan değil aynı zamanda geleceğimiz olan gençlerin eğitimine katkıda bulunmuş olmaktan da gurur duyuyoruz. Bu sebeple Alfayez Kazanım Uluslararası Okulları’na bizimle çalıştığı için teşekkür ediyoruz.

Eğer siz de dekorasyon ve mobilya alım işleriniz için sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız her zaman hizmetinizdeyiz.

Palmiye Koçak olarak 20 yıla yakın sektörel tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Eğer daha önceki çalışmalarımıza göz atmak istiyorsanız internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Bunun dışında, satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek için de yine internet sitemizden faydalanabilir, ürünlerimiz hakkında genel bilgilere ulaşabilirsiniz. Ürünlerimiz ve çalışmalarımız hakkında daha fazla bilgi almak ya da fiyat öğrenmek için ise iletişim adreslerimiz aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Kazanım Uluslararası School Bölmeli Kabin Kazanım Uluslararası School Kırmızı Okul Sıraları Kazanım Uluslararası School Laboratuvar Masası Kazanım Uluslararası School Laboratuvar Masası ve Sandalyesi Kazanım Uluslararası School Okul Sıraları Kazanım Uluslararası School Sarı Okul Sandalyesi Sarı Öğrenci Sandalyesi Kırmızı Konferans Sandalyesi