Isparta'nın merkezine 61 kilometre uzaklıkta bulunan Aksu ilçesi özellikle de doğal oluşumlu mağaraları ve olağanüstü doğası ile dikkat çekmektedir.

Aksu ilçesi Anamas Dağları eteklerinde kurulmuştur. Bu nedenle eşsiz bir doğaya sahiptir. İlçede bulunan kafe, pastane ve otel gibi işletmeler ilçenin sahip olduğu bu doğallığı korumak adına mekanlarında çoğunlukla ahşap hammaddesinin kullanıldığı masa ve sandalye kullanımına özen göstermektedir. Bölgedeki görülmeye değer tarihi ve doğal turistik yerler arasında; Zindan Mağarası, Kibele Kutsal Alanı, Eurymedon Kutsal Alanı, Roma Köprüsü, Timbriada Antik Kenti, Tynada Antik Kenti, Senitli Yaylası Kalıntıları ve Saklı Cennet Yaka Kanyonu bulunmaktadır.

“Aksu ilçesinde görülmeye değer yerler nelerdir?” sorusuna karşılık bu nadide ilçemizin höyükleri ile de ünlü olduğunu söyleyebiliriz. Aksu aynı zamanda sosyal anlamda da aktif bir bölgedir. Öyle ki çay bahçesi ve kantin gibi işletmelerin doğal ortamlarda kurulmuş olması bile insanları cezbeden önemli detaylardan biri olup bölgedeki işletmelerin turist ve ziyaretçi akınına uğramasına sebep olmuştur. Bu mekanlarda, yukarıda da bahsettiğimiz gibi, genellikle ahşap yapılı malzemelerin tercih edildiği görülmektedir. Ahşap modern sandalye ve banket masa kullanımı da Aksu’daki işletmelerde fazlasıyla yaygındır. Bunların yanında, bölgede yetişen güller sebebiyle mekanlarda yer alan dekorlarda gül motiflerinin çoğunlukta olduğu görülebilir.

Aksu Sandalye İmalatı ilçenin tarihi dokusuna uyum açısından oldukça önemli bir mobilyadır.

Eğer siz de işletmeniz için sandalye, masa ve benzeri mobilya alımı yapacaksanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yılların bize kazandırdığı tecrübe ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimizin her daim yanındayız. Aksu sandalye imalatı Sunduğumuz hizmetin kalitesi ile firmamızın adını gerek yurt içinde gerek yurt dışında duyuruyoruz. Önceden yaptığımız işlere ve projelere göz atmak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına gidebilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek ve bu ürünlerle ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Daha fazla detay öğrenmek, ürün fiyatlarıyla ilgili bilgi almak veya bizimle iş birliği yapmak istiyorsanız iletişim adreslerimizden faydalanabilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Aksu Sandalye İmalatı konusunda Palmiye Koçak’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 Aksu Sandalye İmalatı