Tarih boyunca farklı kültürlere ev sahipliği yapmış olan Akşehir, zengin tarihiyle görülmesi gereken yerlerdendir.

Osmanlı Devleti'nden kalan İmare camisi gibi yakın tarihimizden pek çok eserin de bulunduğu Akşehir ilçesine ilk yerleşim Neolitik dönemde başlamıştır.

Bölgede yapılan kazılarda Hitit, Frig, Helenistik, Bizans, Selçuklu ve Kalkolitik dönemlerden izler taşıyan eserler gün yüzüne çıkmış ve Akşehir ilçesinin geçmişine ışık tutmuştur. Akşehir Arkeoloji Müzesi'nin bahçesinde sergilenen Tanrıça Kibele'li aslan heykelleri, bu değerli ilçemizin ev sahipliği yaptığı medeniyetlerin en eşsiz sembollerinden biridir. Göz alıcı mimarisi ve zengin tarihi ile dikkat çeken bu ilçede sandalye imalatçısı ve sandalye üreticileri, eski ancak bir o kadar da önemli bir zanaat olan sandalye imalatçılığı zanaatını devam ettirmektedir.

Zengin tarihiyle göze çarpan Akşehir’de, sandalye ve masa modelleri geçmişi temsil eden en önemli unsurlardan olmuştur. Özellikle de tarihi yerlerin kantin, çay bahçesi ve otel gibi bölümlerinde kullanılan mobilyalar, burada yaşamış olan uygarlıkları hatırlatan ve yaşatan en önemli ögeler olmuştur. Akşehir ilçesinin her yıl çok sayıda turist ve ziyaretçiyi kendine çektiğini düşünürsek, bölgede yer alan tesislerin ilçenin tarihi dokusuyla sağladığı uyum ilçe turizminin bu kadar gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Akşehir sandalye imalatçıları da tarihi doku ve modern estetiği bir araya getiren ürünleriyle ilçedeki işletmeleri süsleyen mobilyaları ortaya koyarak ilçede turizmin gelişmesine katkı sağlamışlardır.

Akşehir sandalye imalatı için kullandığımız sandalyeleri incelemek için aşağıdaki linke tıklayınız;

https://www.palmiyekocak.com/sandalye-kategorileri

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak Akşehir Sandalye İmalatı alanında hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek ve bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 Akşehir Sandalye İmalatı