Palmiye Koçak olarak her türlü kurum ve işletmeyi sektörün en kaliteli mobilyaları ile donatmaya devam ediyoruz.

Müşterilerimizin memnuniyetini ve konforunu düşünerek onlara en yüksek kaliteli ve en uygun fiyatlı ürünleri sunmayı kendimize görev ediniyoruz. Bu gönderimizde Aksaray Ticaret Borsası kurumunayaptığımız ürün tedarikine değineceğiz. Kuruma tedarik ettiğimiz ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Makam odası takımları

·         Ofis sandalyeleri

·         Toplantı odası mobilyaları

Resimlerden de görebileceğiniz üzere tedarikini yaptığımız ürünler gerek rahatlıklarıyla gerek renk uyumu ve şıklıklarıyla öne çıkmaktadır. Bir kurumun ya da işletmenin dekorasyonu o kurumun çalışanlarına, müşterilerine ya da misafirlerine verdiği önemi ortaya koyan en önemli detaylardandır. Bu sebeple, bir kurumun ya da işletmenin dekorasyonu söz konusu olduğunda sektörün en iyileriyle çalışmak olumlu sonuç verecektir. Palmiye Koçak olarak tüm işletmelere en iyisin sunmayı amaçlıyoruz.

Aksaray Ticaret Borsası kurumuna tedarik ettiğimiz ürünlerin fotoğraflarından da görebileceğiniz üzere ürünlerimiz renk ve estetik açısından öne çıkmaktadır. Bunun yanında, işlevsellik de dikkat ettiğimiz önemli bir detaydır. Zira, Ticaret Borsası söz konusu olduğunda en önemli şey mobilyaların estetiği değil işlevselliğidir. Biz de bu sebeple Aksaray Ticaret Borsası kurumuna tedarik edeceğimiz ürünlerin hem estetik hem de işlevsellik yönleriyle öne çıkmalarını amaçladık. Ortaya çıkan sonuçlardan fazlasıyla memnun kaldığımızı belirtmek istiyor, Aksaray Ticaret Borsası’na bizimle çalıştıkları için teşekkür ediyoruz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek ve bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. yurt dışı ve yurt içi firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 

Akrasaray Ticaret Borsasi Toplanti Odasi Mobilyalari Akrasaray Ticaret Borsasi Toplanti Odasi