Aksaray 7.570 kilometrekarelik yüzölçümü ve birbirinden güzel ilçeleriyle ülkemizin en güzel şehirlerinden biridir.

Gerek tarihi gerek doğal güzelliğiyle öne çıkan Aksaray, kuzeyde Kırşehir’e, doğuda Nevşehir’e, güneydoğuda Niğde’ye ve de kuzeybatıda Ankara’ya komşudur. Türkiye’nin ikinci büyük gölü olma özelliği bulunan Tuz Gölü ise Aksaray’ın kuzeybatısında yer alır.

Karasal bir iklimin hakim olduğu Aksaray; gerek tarihi gerek coğrafi güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülemektedir. Aksaray’da yaşayan yerli halkın büyük bir kısmı sandalye imalatçısı mesleğini icra ederek geçimlerini sağlamaktadırlar. Sandalye imalatçılığı zanaatı şehirde o kadar ilerlemiştir ki kafe, restoran veya otel gibi yerlerde eşsiz Aksaray sandalyelerine rastlamak çok normaldir.

Aksaray’ın turistik bir şehir olması sebebiyle şehir içi ulaşım fazlasıyla kolaydır. Çoğu otel ve pansiyon kent merkezinde bulunur ve buralara ulaşım da son derece kolaydır. Aksaray’a gelen ziyaretçilerin Hasan Dağı, Somuncu Baba Türbesi ve de Karamanoğlu Ulu Cami’yi ziyaret etmeleri şiddetle tavsiye edilmektedir.

Aksaray’daki pastane, kafe ve çay bahçesi gibi birçok sosyal tesis alanı Manastır Vadisi etrafında konumlandırılmıştır. Buraya gelen ziyaretçilerin konforunu artırmak amacıyla mekanlarda koltuk ve berjer kullanımına özen gösterilmiş, kafe ve restoranların şık ve konforlu bir şekilde dekore edilmesine özen gösterilmiştir. Tarihi mekanların yanındaki tesislerde ise ahşap lamine masa, iroko masalar ve de çam masalar kullanılmıştır.

Cafe sandalyeleri

Otel sandalyeleri

Restoran sandalyeleri

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek ve bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki "Referanslar" sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Kafe, restoran ve otel gibi işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Aksaray Cafe Restoran Otel Sandalyesi İmalatçısı

Aksaray Cafe Restoran Otel Sandalyesi İmalatçısı Aksaray Cafe Restoran Otel Sandalyesi İmalatçısı