Tarih boyunca pek çok uygarlığın yerleştiği ve kültürel miraslar bıraktığı Konya'nın Akören ilçesi, Akviran ile bilinmektedir.

İlçe ismi Akören de aslında tam olarak Akviran sözcüğü ile ilişkilidir demek yanlış olmayacaktır. Akviran viraneleri bölgenin kültürel ve doğal tarihini yansıtmak açısından önemlidir.

Akviran'ı meydana getiren toplamda altı adet virane bulunmaktadır. Bu viraneleri şöyle sıralayabiliriz: Akçeşme, Bayındır, Yukarı Yarımca, Aşağı Yarımca, Ertaş, Mihrap ve Kayı Beleni. Bölgeyi ziyaret etmek isteyenlerin bir viraneleri görmeleri gerektiğini düşünüyoruz. İlçedeki turizmin gelişmesine katkıda bulunan bu yapıların yanı sıra bölgede kurulan işletmeler de oldukça dikkat çekmektedir. Bu sözümüzden de anlayabileceğiniz üzere, Akören; otel ve konaklama tesisleri açısından çok zengin bir ilçedir.

Bölgedeki işletmelerde konfor ve estetiğin ön plana çıktığını söylemek mümkün olacaktır. Öyle ki, ilçedeki restoran ve kafe tarzı işletmeler de sık sık gündeme gelmekte, turist ve ziyaretçiler tarafından her yıl çokça ziyaret edilmektedir. Dekorda kullanılan ve kullanıcıların rahat etmesine olanak tanıyan bahçe rattan sandalye ve masa, bölgede gelişmiş olan Akören sandalye imalatçılığı zanaatının en önemli simgelerinden biri haline gelmiştir. Aynı şekilde bölgede yer alan işletmelerde kullanılan konforlu mobilyalar hem rahatlıkları hem de bölgenin tarihi ve doğal dokusuyla uyum sağlayarak turist ve ziyaretçilerin ilgi odağı olmuştur. Akören sandalye alanında yaptığımız çalışmaları bu linke tıklayarak görebilirsiniz.

Akören sandalye imalatı konusunda seçilen firma palmiye koçaktır. bunu sebebi Akören sandalye imalatı alanında yürüttüğümüz başarılı işler ve müşterilerimizin bize ona güvenidir.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek ve bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Kafe, restoran ve otel gibi işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Akören Sandalye İmalatı