Tarihi ve doğal güzellikleri ile meşhur olan Şanlıurfa ilimizin Akçakale ilçesi bölgenin en eski ve tarihi yapılarına ev sahipliği yapmaktadır.

Bölgede yapılan çeşitli kazılar sonucunda yöre tarihinin milattan önce 5000 yıllarına kadar dayandığı ortaya konmuştur. Buraya ilk yerleşen insan toplulukları arasında Sümerler ve Hititler yer almaktadır. Bu bölge vakti zamanında Samilerin istilasına uğramış, daha sonraki yıllarda ise Asurların egemenliği altına girmiştir. Akçakale ilçesi Pers ve Bizans gibi çok uluslu toplumların merkezlerinden biri olmasıyla da bilinir. Milatta Sonra 750 yıllarında ise bölgedeki Bizans egemenliğine Araplar tarafından son verilmiştir. Uzun yıllar süren Arap hakimiyetinden sonra bölge; önce Osmanlı toprağı olmuş, akabinde ise Mustafa Kemal Atatürk sayesinde Türkiye Cumhuriyeti toprakları arasında katılmıştır. Hem tarihi hem de kültürel yönü ile öne çıkmakta olan bu ilçede birçok kafe, restoran ve otel tarzı işletme yer almaktadır. Ziyaretçiler uğradıkları mekanlarda sandalye yerine yöresel tasarımlı koltuk ve berjer mobilya ile karşılaşmaktadır. Bu da ilçede sadece şıklığa değil aynı zamanda konfor ve rahatlığa da önem verildiğini göstermektedir. Akçakale ilçemizde yer alan mekanlarda daha çok koltuk ve berjer kullanılsa dahi bu ilçemizde sandalye imalatçılığı zanaatı da gelişmiştir. Öyle ki, Akçakale sandalye imalatı dendiğinde aklımıza şık ve yöresel tasarımlara sahip olan nadide mobilyalar gelmektedir. Yöredeki kafe ve restoranların tasarımları da aynı şekilde Şanlıurfa’nın tarihi dokusuna uygun olarak geleneksel ile moderni bir araya getirmektedir. Akçakale sandalye imalatı için palmiye koçak grubunu seçmiştir.

Üretimine devam ettiğimiz sandalyeler için tıklayınız.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak Akçakale sandalye alanında hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız.

Önceden yaptığımız işleri görmek ve bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz.

Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Restoran ve otel gibi işletmelerle yurt içi ya da yurt dışı fark etmeksizin karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Akçakale sandalye imalatı alanında bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

palmiyekocak.com

Akçakale Sandalye İmalatı

Akçakale Sandalye İmalatı Akçakale Sandalyeci