Eğitim, hepimizin çocukluktan beri aldığı ve hayatı anlamlandırmada kullandığı bilgiler bütününü edinme yöntemine verilen isimdir.

Bu bilgileri bize edindiren kurumlara da eğitim kurumları, ya da kısacak “okul” denir. Bir okulda öğrenciler sadece eğitim almakla kalmazlar aynı zamanda sosyalleşirler, öğrendikleri bilgileri hayatın küçük bir replikası olan okul sınırları içerisinde diğer arkadaşlarıyla birlikte uygulayıp özümserler ve geleceklerini şekillendirecek bilgiler edinirler. İşte bu kadar değerli bir kurumun da öğrencilerin rahatlığını ve konforunu gözetecek bir şekilde dekore edilmesi gerekmektedir. Bu sebeple Akay Koleji’ne bizimle çalıştığı için teşekkür ediyoruz. Geleceğimiz olan öğrencilerimizin rahatlığı ve konforunu düşünen Akay Koleji, Palmiye Koçak ile çalışarak Okul sıraları mobilya dekorasyon ürünlerini bizden temin etti. Kuruma temin ettiğimiz ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Ofis makam takımları

·         Ofis makam koltukları

·         Oturma grupları

·         Personel çalışma mobilyaları

·         Personel koltukları

·         Konferans sandalyeleri

·         Konferans masaları

·         Werzalit sıralar

·         Öğretmenler odası dolapları

·         Öğretmenler odası koltukları

·         Banket masa

·         Banket sandalye

·         Metal sandalye

O     Okul sıraları

Aşağıdaki fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere gerek sınıflar gerek okulun diğer bölümleri tamamen şık ve konforlu bir şekilde dekore edilmiştir. Okul sıraları Bu şekilde sadece öğrencilerin değil öğretmenlerin ve ziyaretçilerin de konforu gözetilmeye çalışılmıştır. Seçilen Okul sıraları için mobilyaların işlevselliği ise öğrencilerimizin derslerden tam verim alması amacıyla üst düzeyde tutulmaya çalışılmıştır. Akay Koleji’ne bizimle çalıştığı için teşekkür ediyoruz, sevgili öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek ve bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Her türlü kurum ve işletme ile yurt içi ya da yurt dışı fark etmeksizin karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 Akay Koleji Okul Sıraları

Akay Koleji Anaokulu Sandalyesi Akay Koleji Bekleme Sandalyeleri Bekleme Grupları Akay Koleji Okul İç Tasarımı Kırmızı Ahşap Tablalı Okul Sıraları Kırmızı Ahşap Tablalı Okul Çizim Sırası Kırmızı Konferans Sandalyeleri Kırmızı Sinema Sandalyesi Kırmızı Öğretmen Masası Kırmızı Okul Sandalye Kırmızı Okul Sandalye Kırmızı Okul Sıraları Grupları Kırmızı Okul Sırası Katlanır Kırmızı Sinema Koltuğu Laboratuvar Masası Mavi Ahşap Okul Sıraları Mavi Okul Sıraları Katlanır Mavi Sinema Koltuğu Mavi Sinema Koltukları Mavi Yeşil Koltuk ve Banko Okul Sıraları

http://www.akayegitim.com