Ahşap antika yemek masası ayakları  kaliteli ahşap masa ayakları tasarlıyoruz.

Yemek masası ve masa ayakları evin tasarımını tamamlamanın narin bir yoludur. Ayrıca evimizin kalitesi hiç bir yemek masası modeli ahşap ayakları olmadan tamamlanmaz. Ahşap yemek masası ayakları misafiriniz için farklılık oluşturan bir aksesuardır. Yemek masası ayağı ,masanıza oturan bir misafir için bakılması gereken ilk şey olmayabilir ancak bütüne baktığımızda gerçekten çok önemlidir.

Masa ayaklarından nesiller boyu sürecek güvenlik ve sağlamlık bekliyorsanız bu tür masa ayak modelleri iyi bir seçim olacaktır. Basit bir masayı, kaliteli ahşap ayaklarla göz dolduran bir yemek masasına ve modeline çevirebilirsiniz. Belki bugün basit bir yemek masası olabilir ancak 30 yıl sonra satılmaması gereken aile yadigarına dönüşebilir.

Ahşap antika yemek masası ayakları Türkiye'de kalitesine göre çok kaliteli ahşap masa ayakları tasarlıyoruz. Düz, gittikçe incelen, 2 taraftan incelen, 4 taraftan incelen, oymalı ahşap ayak modelleri gibi stiller bulunmaktadır. Vereceğimiz görsellerde bir şaheser gibi oyulmuş, delikli mükemmel kesilen ahşap masa ayakları bulunmaktadır. Ahşap mutfak masasında bulunan mükemmel ahşap ayaklar misafirlerinizin gözünü kamaştıracak.

Anneannelerimiz, dedelerimizin, büyük amcalarımızın veya büyük teyzelerimizin evinde gördüğümüz ama belki de hiç sahip olamadığınız ahşap masa bacakları değişik şekilde oyulan göz kamaştıran bu modellere sahip olamayacağınızı düşünmeyin. Tek yapmanız gereken Palmiye Koçak Ailesiyle iletişime geçip ahşap ayaklı masa sahibi olmak.

Sadece evlerde de İş yerlerinizde, cafelerde de rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu ürün oldukça kaliteli, oldukça asil duran bir parçadır. Bulunduğu ortama zariflik ve bir ağırlık verecek olan bu parçalar çok sıklıkla tercih edilir. Yıllar geçse de güzelliğinden, zarifliğinden ödün vermeyen ahşap masa ayakları günümüzde de zirveyi koruyor. Misafirlerinizi işlemesiyle, dokusuyla kendine hayran bırakacak bu modeller bir akşam yemeğinde tüm dikkatleri üzerine toplayacaktır.

 
Palmiye Koçak Ailesi olarak 20 yılı aşkın süredir mobilya sektöründe kalitenin ve tecrübenin adresiyiz.

Sadece iç mekanlarda değil aynı zamanda dış mekanlarda da rahatlıkla tercih edip kullanabileceğiniz bir modeldir. Günümüzde oldukça yaygın olarak kullanılan ahşap masa ayakları dış mekan konseptlerinize de ayrı bir hava katacak.

Kalitesi tartışılmaz bu parça uzun ömürlü olup modası, trendi hiç geçmeyen bir modeldir.

iletişimi tıklayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

 

Ahşap Gürgen Tornalı Masa Ayağı
Kare Tornalı Yemek Masası Ayağı