Palmiye Koçak olarak yılların bize kazandırdığı tecrübe sayesinde pek çok firma ve kurum bizimle çalışmayı tercih etmekte.

Palmiye Koçak gerek kendi imal ettiği ürünlerin kalitesi ile gerek müşteri memnuniyetine verdiği önem ile her zaman sektörün en iyileri arasında yerini almış, hatta sektörün en iyisi olmuştur. Türkiye’nin en önemli ve büyük gayrimenkul firmalarından olan Ağaoğlu İnşaat tarafından yürütülen My Office projesinde kullanılmak üzere sandalye, masa, kokteyl masası, banket sandalye ve banket masa gibi çeşitli dekorasyon ürünleri de firmamızdan satın alındı. Bu aşamada gerek şık tasarımları gerek işlevsellikleri ile Palmiye Koçak tarafından imal edilen ve satılan ürünlerin projenin teması ile uyumu büyük rol oynadı. Özellikle müşterilerimizden gelen taleplere yaklaşımımız ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık vermemiz müşterilerimizin bizi tercih etmesinin arkasında yatan sebep oldu.

Sektörde edindiğimiz tecrübe bize kurumsal şirketlerle çalışırken en önemli şeyin karşılıklı güven ve iletişim olduğunu gösterdi. Bu sebeple Palmiye Koçak olarak hem müşteri memnuniyetine ve isteklerine verdiğimiz önem hem de ürünlerimizin kalitesiyle tüm müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vereceğimizden eminiz. Kendimize olan güvenimiz aslında büyük kurumsal firmalarla çalışmamızın arkasında yatan sebeplerden birisi. Palmiye Koçak olarak yaptığımız işi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyor, her zaman son sözü söyleyecek olan müşterilerimize layık oldukları hizmeti sunuyoruz.

Palmiye Koçak olarak yıllardır kafe, restoran, ofis, okul ve daha pek çok farklı yere mobilya imalatı yapmaktayız. Sahip olduğumuz tecrübe ile sektörün en iyilerinden birisiyiz. Eğer siz de kendi işletmeniz için en iyisini istiyorsanız doğru adrestesiniz. Zira, Palmiye Koçak sizin ve işletmenizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlar, taleplerinizi en doğru şekilde karşılamayı amaçlar. Eğer önceden yaptığımız projelerle ilgili daha fazla bilgi almayı arzu ederseniz internet sitemizdeki diğer referanslara göz atabilirsiniz. Bunun yanında, imalatını ve satışını yaptığımız ürünlere de yine internet sitemiz üzerinden bakabilirsiniz. Eğer bizimle iş birliği yapmak istiyorsanız ya da herhangi bir sorunuza cevap aramaktaysanız, bir telefon uzağınızdayız. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Ağaoğlu İnşaat My Office