Restoran ya da kafe dekorasyonu söz konusu olduğunda profesyonellerle çalışmak büyük önem arz etmektedir.

Bunun sebebi elbette söz konusu mekanlarda sunulan yiyecek ve içecekler kadar mekânın genel atmosferinin de müşterilerin dikkat ettiği ögeler olmasıdır. Eğer bir kafenin ya da restoranın dekorasyonu ile mekânın genel teması uyum sağlamazsa müşteriler mekânın kendilerini sokmayı amaçladığı atmosfere giremeyebilirler. Bu da elbette kaybedilen müşteriler anlamına gelmektedir. Zira, çoğumuz mekanların dekorasyonuna ve konforuna dikkat ederiz. İşte bu noktada Palmiye Koçak olarak devreye giriyor, işletmenizin dekorasyonunu en uygun şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu yazımızda değineceğimiz işletme Ağa Türk Mutfağı da dekorasyon amaçlı ürün alımını Palmiye Koçak’tan yapmıştır. Ağa Türk Mutfağı’nın bizden aldığı ürünler şu şekilde sıralanabilir:

·         Sedirler

·         Restoran sandalyeleri

·         Ahşap tablalı masalar

Aşağıdaki resimlerden de görebileceğiniz üzere mekandaki genel atmosfere uyumlu ürünlerin kullanılması tercih edilmiş, dekorasyon sırasında renk uyumu ve benzeri faktörler göz önünde bulundurulmuştur. Geleneksel ve modern bir anda verilmiş, ortaya sıcak ancak bir o kadar da şık bir tasarım çıkmıştır.

Burada tekrardan değinmek istediğimiz konu bir mekân için dekorasyonun ne kadar önemli olduğudur. Müşterilerinizin mekânda en çok kullanacakları ürünler sandalye ve masalar olduğundan bu ürünlerin şık, kullanışlı ve dayanıklı olması şarttır. Dekorasyonunuz bir yandan mekanınızın kimliğini ortaya koyacağı için dekorasyon söz konusu olduğunda fazlasıyla dikkatli ve seçici olmanız elzemdir.

Palmiye Koçak olarak yılların bize kazandırdığı tecrübe ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Eğer siz de işletmenizin dekorasyonu için sektörün en iyileriyle çalışmayı düşünüyorsanız hizmetinizdeyiz. İnternet sitemizden önceden çalıştığımız diğer projelere göz atabilir, bu projeler hakkındaki detayları okuyabilir, dekorasyon ve tasarım ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Bunun yanında, bu yazıda bahsettiğimiz projenin detayları ve ürünler hakkında fiyat almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz. Eğer bizimle iş birliği yapmak ya da çalışmalarımız hakkında daha fazla detay öğrenmek istiyorsanız aynı şekilde iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz. Kurumsal firmalarla çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

Aga Turk Mutfagi Sedir Beyaz Sandalye Ahsap Tablali Masa Aga Turk Mutfagi Sedir Beyaz Sandalye Ahsap Tablali Masa Cafe