Türkiye'nin en gözde illeri arasında yer alan Afyonkarahisar, Ege Bölgesi'nde yer almaktadır.

Ege bölgesindeki diğer yerleşimler gibi Afyonkarahisar sınırları içerisinde de ilk çağdan kalma tarihi eserler bulunmuştur. Hatta, çoğu tarihi kaynakta aktarıldığına göre Afyon ilinin ilk sahipleri Hititlerdir.

Özellikle tarih turizmi söz konusu olduğunda pek çok turistin tercih ettiği yerlerden olan Afyon, doğal güzellikleri ile de çok sayıda ziyaretçi çekmektedir. Bölgede görülmeye eğer en önemli tarihi yapı ise Afyon Kalesi'dir. Öyle ki, her yıl binlerce turist kaleyi ziyarette bulunuyor ve bu tarihi mekanın çevresinde yer alan pek çok kafe, kantin ve de çay bahçesi gibi alanlarda vakit geçiriyorlar. Bu durum, Afyon’u Ege ilinin önemli turistik yerlerinden biri haline getiriyor.

Afyonkarahisar Sandalyeci yanında Afyonkarahisar turistik yerler dendiğinde akla Gazlıgöl Kaplıcaları, Afyon Arkeoloji Müzesi, Sandıklı Hüdai Kaplıcaları, Sandıklı Cami ve de Ayazini Kilisesi gelmektedir. Afyon hem tarihi yerleri ile hem de doğal güzellikleri ile son derece dikkat çekici bir yerdir. Zanaat yönünden de kendisini bir hayli geliştirmiş olan Afyon şehrinde üretilen koltuk ve berjer modelleri adeta birer şaheser niteliğindedir. Sandalye ve koltuk başta olmak üzere çeşitli mobilya ve dekorasyon ürünlerinin imalatını yapan Palmiye Koçak olarak Afyonkarahisar’ın bu yönü bizim de dikkatimizi fazlasıyla çekmektedir. Zira, gündelik hayatımızda pek çok yerde karşımıza çıkan sandalyeler ve koltuklar, hayatı kolaylaştıran eşyaların başında gelmektedir.

Afyonkarahisar Sandalyeci olarak müşterilimizin taleplerine göre en iyi hizmeti vermekteyiz.

Afyonkarahisar Sandalyeci Palmiye Koçak

olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimize her türlü mobilya ve dekorasyon işinde hizmet sunmaktayız.

Eğer işletmeniz için sandalye, koltuk ve benzeri ürünlerin alımını yapmayı planlıyorsanız, yüksek kaliteli ve şık ürünlerimize göz atmak isteyebilirsiniz. Eğer imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görmeyi arzu ederseniz internet sitemizden bu ürünleri görebilir ya da sitemizin iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanında, projelerimiz hakkında daha fazla detay öğrenmek için yine bizimle iletişime geçmeyi ya da internet sitemizde yer alan referanslara göz atmayı düşünebilirsiniz. Kurumsal firmalarla çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

Afyonkarahisar Sandalyeci unvanımızda tüm ege bölgelerine de hizmet vermekteyiz.

Afyonkarahisar Sandalyeci Afyonkarahisar Sandalyeci