Palmiye Koçak olarak Yeşilçam’ın en meşhur yapımlarından Hababam Sınıfı’nın çekildiği Adile Sultan Kasrı ve ormanın içinde yer alan öğretmenevi işletmesinin kafe ve lokantasının bulunduğu tesisin ve otelin mobilyalarının tarafımızdan imal edildiğini sizlerle paylaşmak bizim için büyük bir onur.

Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi Üsküdar İstanbul kafe ve lokantasının klasik oturma grupları, Hilton sandalyeleri, ahşap sandalyeleri, yuvarlak masaları ve çeşitli mobilya aksesuarları firmamız tarafından temin edilmiştir. Palmiye Koçak olarak Türk televizyon tarihinin bu kadar önemli bir yapımının çekildiği Adile Sultan Kasrı’nın dekorasyonunu yapmış olmak bizim için büyük bir gurur kaynağı. Yapının televizyon tarihimiz için arz ettiği önem kafe ve lokantanın bulunduğu tesis ve oteli dekore ederken sadece müşteri memnuniyetine değil aynı zamanda çalıştığımız yerin kültürümüzdeki önemine de sadık kalmaya çalışmamıza sebep oldu. Dolayısıyla, Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi’nin dekorasyonu bizim için hem zorlu hem de fazlasıyla zevkli ve gurur verici bir çalışmanın ürünü oldu. Öğretmenevi’ne yukarıda da belirttiğimiz gibi klasik oturma grupları, Hilton sandalyeler, ahşap sandalyeler ve benzeri klasik mobilya ürünleri imal ederek yapının teması ve atmosferine uygun bir dekorasyon ortaya koymuş olduk.

Çoğu zaman kültürel ya da tarihi öneme sahip olan yerleri dekore ederken zorluklarla karşılaşmaktayız. Bu zorlukların en başta gelen sebebi dekore ettiğimiz yerlerin sadece dekorasyonu talep eden müşteri için değil, çok daha büyük bir kitle için önem arz etmesi. Bu da doğal olarak dekorasyon esnasından çok fazla detaya dikkat etmemize neden oluyor. Mobilya imalatı işinin en zorlayıcı yanlarından biri de genelde imal edeceğiniz ürünün yer alacağı yapının doku ve atmosferine uymasını sağlamaktır. Palmiye Koçak olarak işimizin bu zorlayıcı kısmının başarıyla üstesinden geldiğimize inanıyoruz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Gerek sahip olduğumuz tecrübe gerek müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdeyiz. İnternet sitemizdeki referanslara göz atarak önceki işlerimizi görebilir, yine internet sitemizde yer alan iletişim adreslerimiz vasıtasıyla her türlü sorunuz ve iletişim talebiniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi Üsküdar İstanbul