Düğün salonları insanların mutluluklarını kutladıkları yerlerdendir. İnsanların düğün ve benzeri toplantılarını düzenledikleri düğün salonları genelde nişan, evlilik gibi olayların kutlandığı yerlerdir.

Dolayısıyla, insanların hayatlarında sayılı kez yaşayacakları böyle olayları kutlayacakları yerin de en az olayın kendisi kadar güzel olması gerekmektedir. İşte bu sebeple bir düğün salonunun dekorasyonu çok büyük önem arz etmektedir. Zira, düğün salonunun dekorasyonu bir yerde salonun başarısını da direkt etkileyecektir. Kimsenin iyi dekore edilmemiş bir düğün salonunu tercih etmeyeceği gibi şık ve göze hitap eden bir düğün salonu çok kişi tarafından kiralanacaktır. Bu aşamada bir düğün salonunun dekorasyonu söz konusu olduğunda profesyonellerle çalışmak şarttır.

Düğün salonlarının dekorasyonu için en iyisini aramakta olan Pendik Ada Tesisleri Davet Düğün Organizasyon İşletmesi bu noktada gayet doğru bir karar vererek Palmiye Koçak ile çalışmaya karar verdi. Yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile düğün salonlarının dekorasyonunu en iyi şekilde yaptık. Pendik Sahil’de yer alan ve düğün, davet, organizasyon gibi özel günlerde sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Ada Tesisleri; Napolyon sandalye, sandalye süsleme tülleri, gelin damat masa sandalyeleri, düğün salonu aksesuarları, yuvarlak tablalı banket masa ve benzeri düğün salonu mobilyalarını firmamızdan satın alarak düğün salonlarının şık bir görünüme kavuşmasını sağlamıştır.

Düğün salonlarının, düzenlenen organizasyonların başarısında büyük rol oynadığını düşünürsek bir düğün salonunun hem estetik hem de zarif bir şekilde dekore edilmiş olması gerekmektedir. Aşağıdaki resimlerden görebileceğiniz üzere düğün salonunu dekore ederken renk uyumuna ve düğün salonunun atmosferine uygun olmasına dikkat ettik. Biraz klasik bir tasarım ortaya koyarak hem düğün salonunu göze hitap eden bir estetiğe kavuşturduk hem de işlevsellikten ve düğün salonlarının geleneksel görünümünden ödün vermedik. Elbette, bütün bunların yanında Ada Tesisleri Davet Düğün Organizasyon ile çalıştığımız süreçte en çok önem verdiğimiz şey müşteri memnuniyeti ve talebiydi.

Eğer siz de düğün salonu dekorasyonu için sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile size en iyi hizmeti sunacağımıza eminiz.

Pendik Düğün Salonu SandalyesiPendik Sandalye Süsleme
Siyah Kırmızı Yuvarlak Banket Masa DekorasyonDüğün Salonu Dekorasyon
Gelin Damat Nikah Sandalye DekorasyonPendik Düğün Salonu Sandalyesi
Pendik Sandalye SüslemeSandalye Tül Aksesuar