Palmiye Koçak

olarak gerek yurtdışındaki gerek yurtiçindeki firmalara hak ettikleri hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Yılların bize kazandırdığı tecrübe sayesinde bir firmanın ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlıyor, müşterilerimizin taleplerini olması gerektiği gibi değerlendiriyor ve ona göre hareket ediyoruz. Acciona S.A. Company Office Mobilyaları İspanya İhracatı en iyi şekilde yapıldı

Ofis nasıl dekore edilmelidir?

Bu soru, dekorasyon söz konusu olduğunda, sık sorulan ancak cevabı kolay alınamayan sorulardan birisidir. Bir ofisin nasıl dekore edileceği söz konusu olduğunda pek çok faktörün devreye girmesi bu sorunun kolayca cevaplanamamasının arkasında yatan sebeplerdendir. Bir ofis dekorasyonu işlevsellik, estetik, modernlik ya da profesyonellik gibi pek çok farklı nokta öne çıkarılacak şekilde yapılabilir. Örneğin, bu yazımızda yer alan Acciona S.A. Company’ye sattığımız ürünlerde modernliği, şıklığı ve profesyonelliği bir arada sunmaya çalıştık.

Acciona S.A. Company, otel projesi için bizden pek çok ürün satın aldı. Firmaya sattığımız ürünleri şu şekilde listeleyebiliriz:

·         Ahşap otel masası

·         Ahşap otel sandalyesi

·         Otel restoranı masası

·         Otel restoranı sandalyesi

·         Otel cafesi masası

·         Otel cafesi sandalyesi

·         Bahçe sandalyeleri

·         Bahçe masaları

·         Rattan sandalye

·         Rattan masa

·         Banket masa

·         Banket sandalye

·         Banko ofis koltuklar

·         Otel odası kollu sandalyesi

·         Otel odası sehpası

·         Teak sandalye

·         Teak masa

·         Alüminyum bahçe sandalyesi

·         Alüminyum bahçe masası

Resimlerden görebileceğiniz üzere yukarıdaki ürünleri sunarken dikkat ettiğimiz en önemli faktör ürünlerin modern bir görünüme sahip olmasıydı. Bunun yanında yaşadığımız dönemin en öne çıkan özelliklerinden birisi estetiği ve modernliği bir arada vermek olduğu için ürünlerin aynı anda hem renk uyumuna hem şık bir görünüme hem de modern bir tasarıma sahip olması şarttı. Biz de müşterimizin talepleri ve istekleri doğrultusunda sunacağımız ürünleri belirledik. Firmayla çalıştığımız süreç boyunca en çok önem verdiğimiz şey ise müşteri memnuniyeti oldu.

Eğer siz de otelinizin ya da ofisinizin dekorasyonu için sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız Palmiye Koçak olarak her zaman hizmetinizdeyiz. Siz değerli müşterilerimizin taleplerini ve isteklerini en iyi şekilde değerlendirecek, işletmenize ve size en iyi hizmeti sunacağız. Hizmetlerimizle ilgili daha fazla detaya ulaşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Acciona S.A. Company Office Mobilyaları İspanya İhracatı Acciona S.A. Company Office Mobilyaları İspanya İhracatı