Abana Sandalye

Kastamonu'nun Abana ilçesi, Karadeniz Bölgesi'ndeki en eski yerleşim yerlerinden biridir. Tarihteki ismi Aiginetes olan Abana, tarihçi Strabon tarafından Paflogonya’ya bağlı olarak küçük bir kıyı kasabası olarak anılır. Abana ilçesinin asıl kurulduğu yer bugün ilçenin 3 kilometre doğusunda yer alan ve Hacıveli adıyla bilinen yerdir. Abana, Osmanlı döneminde de uzun bir süre boyunca köy statüsünü korumuş, en sonunda 1880 yılında nahiye statüsünü kazanmıştır. Cumhuriyet döneminde, 1945 yılında, ilçe yapılan Abana, ilçe statüsünü 1953 yılında kaybetmiş, 1968 yılında ise tekrar ilçe yapılmıştır.

Konum açısında dikkat çekici bir mevkie sahip olan Abana’nın çevresinde yapılan çeşitli kazı çalışmalarında birçok tarihi eser gün yüzüne çıkarılmıştır. Kültürel açıdan zengin bir yer olan Abana’nın en önemli özelliklerinden birisi de Millî Mücadele döneminde Kastamonu'nun ilk telsiz hattının burada kurulmuş olmasıdır. Cephede savunma amaçlı olarak dikenli tel yapma ihtiyacı olduğundan, ilçedeki tüm telefon tellerinin sökülerek cepheye gönderilmiş olması bu toprakların Millî Mücadele sırasında da ne denli önemli olduğunun göstergesi olmuştur.

Kastamonu'nun Abana ilçesi turistik açıdan da ülkemizin önemli yerlerindendir.

Kafe ve kantin gibi sosyal tesis alanlarıyla da dikkat çeken Abana’da kurulan mekanlar doğal güzelliklerin içinde yer almalarıyla bilinirler. Abana’daki sosyal alanların neredeyse tümünde Metal Fiber Sandalye kullanıldığını da eklememiz gerekiyor. Doğa ile modernliğin iç içe geçtiği bu güzel ilçemiz her yıl çok sayıda turist ve ziyaretçi çekmekte, dolayısıyla bu bölgede yer alan işletmelerin de ortaya çıkan rekabete ayak uydurabilmesi için ziyaretçileri çekebilmesi gerekmektedir. İşte bu noktada Abana gibi turistik bir yerde bulunan işletmelerin dekorasyon açısından hem ziyaretçilerin gözüne hitap etmesi hem de onlara kendilerini rahat hissettirmesi gerekmektedir. Eğer siz de kendi işletmeniz için sandalye, masa ya da benzeri dekorasyonlar satın almayı düşünüyorsanız piyasanın en iyisi ile çalışmak isteyebilirsiniz.

Abana Sandalye, Palmiye Koçak

olarak Abana Sandalye Satışını en iyi şekilde yaptığımız gibi siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlıyor ve taleplerinizi tam da sizin istediğiniz şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi birleştiriyor, işletmeleriniz için en kaliteli ve uygun ürünleri sağlıyoruz.

Sandalyeciniz olarak Abana Sandalye satışlarımızı Titiz bir şekilde sürdürmekteyiz.

Abana Sandalye Satışı Abana Sandalye Satışı