Al Udeid ve Katar'daki diğer tesisler , ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) operasyon alanı için lojistik , komuta ve üs merkezleri olarak hizmet veriyor Irak, Afganistan ve Suriye dahil olmak üzere ülkelerdeki ABD hava operasyonlarını yönetiyor .  ABD birliklerini yerleştirmek için daha uygun bir yer olarak görülüyordu. Söz konusu üs, ABD'nin Körfez'deki en önemli askeri üslerinden biri olma özelliğini taşıyor.  ABD’nin Ortadoğu’daki en büyük askeri üssü olan Katar’daki El Udeid'e  yapılan ihracatımızda  Palmiye Koçak Mobilya'yı tercih etti. ABD'nin, başkent Doha'nın 30 kilometre güneybatısındaki El-Udeid Üssü'nde çoğunluğu hava kuvvetlerine bağlı 11 bin askeri bulunuyor ve Katar Savunma Bakanı Halid bin Muhammed el-Atiyye, ABD'nin Körfez'deki en önemli askeri üslerinden El-Udeid Hava Üssü'nü genişletme projesinin temelini attı. ABD’nin askeri üssü olan Katar’daki El Udeid Palmiye Koçak Mobilyadan Tedarik edilen ürünler;


Plastik Sandalye 

Paslanmaz Yuvarlak Masa 

Kollu Alüminyum Restoran Sandalyesi

Plastik Masa 

Çalışma Masaları 

Ofis Mobilyaları



Ürünlerimiz kalite standartları çerçevesinde üretilip teslim edilmektedir. İstiflenmesi ve paketlenmesi, çizilme veya kırılma olmaması adına kaplanarak araçlara yüklenmektedir. Birinci kalite malzemelerden üretilen, her ince ayrıntısına dikkat edilmekle beraber ürünlerimizin tırlara yüklenmesi, ürünlerin pat patlarla kaplanması  gibi durumlara dikkat edilmekle beraber ürünlerimiz teslim edilene kadar gözetimimiz altında bulunmaktadır.


Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.


Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek ve bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.


İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

ABD’nin Ortadoğu’daki en büyük askeri üssü olan Katar’daki El Udeid'e  yapılan ihracatımızda  Palmiye Koçak Mobilya'yı tercih etti.