Okul, hayata dair en önemli bilgileri öğrendiğimiz, geleceğimizi şekillendirdiğimiz ve kendimize bir kimlik edindiğimiz önemli bir kurumdur. Kültürümüzde okul ve öğretmen kavramları fazlasıyla önemli bir yer etmiştir, öyle ki, okula ve öğretmenlik mesleğine kutsal bir anlam dahi yüklemişizdir. İşte bu aşamada Palmiye Koçak olarak, 50. Yıl Tahran Anadolu Lisesi’yle çalışmak bizim için fazlasıyla güzel bir tecrübeydi.

Okul sıraları öğrencilerin saatlerini geçirdikleri, dolayısıyla gerek rahat gerek işlevsel olması gereken mobilyalardır. Bu noktada okul sıralarının dayanıklı olması da gerekmektedir. İşte biz de 50. Yıl Tahran Anadolu Lisesi’nden gelen talepleri değerlendirerek sevgili öğrenciler için en uygun ürünlerin neler olabileceğini düşündük ve hem öğrencilerin rahat edebilecekleri hem de okul tarafından uzun yıllar boyunca kullanılabilecek ürünler sunduk.

Kadıköy'de bulunan 50. Yıl Tahran Anadolu Lisesi 

Okul sıralarının uzun yıllar boyunca kullanılacağı da göz önünde bulundurulursa seçilecek mobilyaların dayanıklı ve kaliteli olması da şarttı. Ancak, az önce de altını çizdiğimiz gibi, eğer bir okulun dekorasyonu söz konusuysa anahtar kelime işlevselliktir. Zira, okul ya da benzeri kurumlar söz konusu olduğunda işlevsellik pek çok açıdan öne çıkmaktadır. Öğrenciler bu sıralarda saatlerce oturacakları için gerek sağlıkları gerek gelişimleri için en işlevsel sıraların sunulması bir zorunluluktur. Biz de bütün bunları göz önünde bulundurarak okulun talebini karşılamayı amaçladık. Palmiye Koçak olarak sahip olduğumuz tecrübe bu aşamada çok işimize yaradı zira daha önce de benzeri projelerde çalışmışlığımız bulunmaktadır.

Palmiye Koçak

olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile işletmelerinizin neye ihtiyacı olduğunu anlıyor, ona göre size en uygun dekorasyon ürünlerini belirliyoruz. Eğer siz de işletmeniz, binanız ya da kurumunuz için en iyi ürünleri arıyorsanız doğru adrestesiniz. Zira, Palmiye Koçak olarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti, talepleri ve istekleri bizim için çok önemlidir. Eğer yaptığımız diğer işlerle ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız internet sitemizde yer alan diğer referanslarımıza da göz atabilirsiniz. Bunun yanında, 0 216 427 75 58 ve 0 543 658 49 47 numaralı telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Sattığımız ürünlere de yine internet sitemiz üzerinden göz atabilirsiniz.

50. Yıl Tahran Anadolu Lisesi Okul Sıraları Kadıköy