Kafe ve restoranlar sadece bize sundukları birbirinden lezzetli ürünleri ile değil aynı zamanda sıcak atmosferleri ile de müşterilerini kendilerine bağlamayı amaçlarlar. İşte bu sebeple bir kafe ya da restoranın başarısı için müşterilerine göze hitap eden, şık ama bir o kadar da uyumlu bir atmosfere sahip olması gerekmektedir. Biz de yılların bize kazandırdığı tecrübe ve bilgiden yola çıkarak Kırşehir’deki 40 Yıl Çikolata ve Kahve Cafe’ye mobilya imal ettik. Hem mekanın temasıyla uyumlu olacak hem de müşterilere sıcak bir atmosfer sunacak şekilde seçilen mobilyaların mekanla nasıl uyum sağladığını aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz.

40 Yıl Çikolata ve Kahve Cafe’ye imal ettiğimiz ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Sedir

·         Katlanır sandalye

·         Kare kafe masası

·         Modern kollu sandalye

Resimlerden görebileceğiniz gibi ürünlerimiz ile mekanda renk uyumunu yakalayıp sıcak bir ortam oluşturmayı amaçladık. Sunduğumuz ürünler gerek kaliteleriyle gerek işlevsellikleriyle öne çıktığı için işletmenin mobilyalarını uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanacağından eminiz. Sunduğumuz ürünler ile mekanda geleneksel ile modern arasında güzel bir çizgi tutturmayı amaçladık. Sedirler ve karşılarındaki katlanır sandalyeler ile sıcak ve geleneksel bir kahve ortamı oluştururken kafenin içinde yer alan modern kollu sandalyeler ve kare kafe masaları ile modernliğin yakaladık. Böylece 40 Yıl Çikolata ve Kahve Cafe’nin dekorasyonuna en iyi şekilde katkı sunduğumuzu düşünüyoruz.

Az önce de belirttiğimiz gibi kafe, restoran ya da otel gibi yerlerde sunulan hizmetin yanı sıra tema ve atmosfer de mekanın başarısında büyük rol oynamaktadır. Eğer 40 Yıl Çikolata ve Kahve Cafe gibi siz de kafenizin dekorasyonu için sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Zira Palmiye Koçak olarak yılların bize verdiği tecrübe ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile en kaliteli ve uygun ürünleri ayağınıza getiriyor, siz değerli müşterilerimizin taleplerini layıkıyla karşılamaya çalışıyoruz. Eğer önceden yaptığımız işleri görmek istiyorsanız internet sitemizdeki diğer referanslara da göz atabilirsiniz. Bunun yanında, daha fazla detay için bizimle internet sitemizde yer alan numaralardan iletişime geçebilirsiniz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

40 Yil Kahve Mavi Beyaz Modern Koltuk40 Yil Kahve Mavi Beyaz Modern Koltuk Kare Masa40 Yil Kahve Mavi Beyaz Modern Koltuk Kare Masa Katlanir Sandalye Sedir40-yil-kahve-mavi-beyaz-modern-koltuk-beyaz-kare-masa